Nieuwe mijlpalen

Door alle aandacht van ons voor dat grote feest ( Nee, ik hou er nu echt over op) zou je bijna vergeten dat de jongens gewoon lekker doorgroeien en ontwikkelen.
Gister hebben ze voor de derde keer hun prikjes gekregen, en ze hebben zich keurig gedragen. Sydney weegt nu 5370 gram en is 58 cm, en Boy weegt 5680 gram en is 60 cm.

Boy lijkt veel groter he??
Ze hebben wel kledingmaat 68 aan ondertussen, anders kunnen ze geen adem halen ..de mannen zijn nogal breed. Beetje de bouw van paps
Ook Boy duimt er nu heftig op los en kan al “bellen blazen”
Prachtig gezicht hoor, ik begon al te denken dat er tandjes doorkomen, maar ik voel nog niks.
De mannen hebben sinds gister ook hun voeten ontdekt. Als ze in de wippertjes liggen kunnen ze er net niet bij, en dan moet je die verbeten koppies eens zien!!
Op de commode lukt het wel, en vooral Boy moet dan heerlijk lachen door dat gekriebel aan zijn teentjes. Hij heeft nog niet echt door dat hij dat zelf doet geloof ik.
Ik krijg trouwens sinds een week ook weer aardige nachten. Tussen 21 en 22 uur krijgen ze de laatste fles, en dan houden ze het uit tot half 7 ongeveer. Wat een luxe!! Na een half jaar gebroken nachten ( in de zwangerschap kon ik al snel niet meer lekker slapen) moet ik echt weer wennen aan 8 uur ononderbroken slaap…..

8 thoughts on “Nieuwe mijlpalen

  1. Wat ben ik dan verwend…!! Mijn kleine meisje slaapt ook alweer een paar nachten door. Jammergenoeg wordt de oudste nog weleens ’s nachts wakker… Schiet het nog niet op! 😕
    Heerlijk dat jouw mannen het zo goed doen!

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.