Black was GAAAAAF

We zijn er weer!!!
Wat een onwijs gaaf weekend hebben wij gehad *grijnzzzzzzzzzzz*
Zaterdag begon de voorpret al… gedurende de hele dag hebben we een voor een de kinderen weggebracht. Met de oudste 3 ging dat vrij soepel… tasje pakken, kusje geven en wegwezen.
Met de tweeling had dat wat meer voeten in aarde

Bedje, kinderwagen, 2 maxi-cosi’s, luiers, flessen, voeding, extra kleding, pyamaatjes, wat ‘kijk’speelgoed, schriftje met de gebruiksaanwijzing, dekentje..dat soort dingen dus.
De auto zat echt strak vol.
Kindjes weggebracht, snel naar huis, douchen, aankleden, opmaken ( ikke dan ), spullen bij elkaar zoeken ( geld, kauwgom, ziekenfondspasje ( je weet maar nooit) sleutel en meer van die kleine dingen)
Bij mijn schoonmoeder verzamelen, want de mensen die bij ons zouden komen waren flink verlaat.
Op naar Amsterdam!!!
Leuk hoor!! We kwamen bijna bij de snelweg aan toen de telefoon ging. “Ja, we rijden nu op de dijk, dus we zijn er bijna”
Huh?? Ik snapte er al niks meer van, maar dat was een aardig staaltje van miscommunicatie. Deborah ( Guido’s pleegzusje) zou toch direct met haar 2 vrienden naar Amsterdam gaan?? “Nee, we zouden toch naar jullie toekomen en dan meerijden??
Oke, de rotonde bij de A7 dus volledig rondgereden en snel richting huis. Het was makkelijker om bij Mc Donalds af te spreken, dus daar Deborah, Simon en Tony opgehaald.
Wel gaaf hoor, hoe dichter we bij de Arena kwamen, des te meer mensen in het zwart in de auto’s zaten .. Goh, waar gaan jullie heen???

De opening was gaafer ( goed woord??) dan ooit. Elk jaar zeggen we tegen elkaar dat dit het gaafste feest was, maar elk jaar is het toch weer beter. De avond werd ingeluid door een gigantisch vuurwerk. Perfekt!! Dan staan we altijd beneden op de dansvloer, en als het eenmaal begonnen is gaan we naar “ons” dansplateau. Daar heb je een fantastisch uitzicht over de hele Arena, en heb je toch de ruimte om eens flink het luie zweet uit je lijf te dansen.
Ik ga niet elke DJ apart omschrijven, maar ik heb persoonlijk geen enkel moment gehad dat ik zoiets had van: volgende!!! ze waren allemaal helemaal te gek.

Guido, Tony, Deborah en ik zei de gek…
De hele groep mensen met wie we afgesproken hadden kwamen ook naar “onze plek” toe, dus dat was helemaal te gek. Mijn schoonmoeder heeft genoten, en we hebben hele leuke reakties op haar aanwezigheid gehad.
“Is dat jouw (schoon)moeder???? GAAAAFFF!!! Ik wou dat mijn moeder ook zo tof was
Nee, jammer voor jullie maar het is mijn schoonmoeder
Het feest was rond half 8 afgelopen, en omdat wij de auto niet meer in de parkeergarage konden parkeren zaterdagavond, moesten we nu wel een stukje lopen. Weet je hoe lekker weer het was op zondagochtend om half 8?? Zoveel mensen op straat, die allemaal helemaal uit hun dak waren, zo gezellig…zo’n gave sfeer….. sorry, dat is gewoon met geen pen te beschrijven. Of in dit geval met geen toetsenbord te typen
We zijn toen naar de McDonalds in Hoorn gegaan. Even koffie drinken en bijkletsen. Daarna door naar ons huis, waar we met 13 man verder aan de koffie, thee en het hoognodige fruit gingen. Later zijn er nog 4 mensen aangeschoven, die ook naar Black waren geweest, maar ook nog wel zin hadden in een after-party.
Geen probleem, hoe meer zielen, hoe meer vreugd!!
De douche heeft overuren gedraaid, en ik had bijna geen schone handdoek meer in de kast liggen, maar dat mocht de pret niet drukken.
Inderdaad Jenne, het huis lag al snel helemaal overhoop met overal kleding, tassen en vieze stinksokken en schoenen ( Bedankt he Tony )

We hebben enorm veel napret gehad ook, en we hebben besloten dat het TOPPUNT van “VAAG” zijn toch wel is: Op je logeeradres met je bekertje naar de wc lopen om water te halen

Rond 2 uur zondagmiddag gingen de laatste mensen die niet zouden blijven logeren naar huis, en kon ik eindelijk een beetje gaan slapen. Ik was trouwens wel de enigste, want de rest liep idd nog veels te veel te stuiteren Korrel ( Korrel is iemand die ook meeleest hier, en een vraagje stelde nav mijn vorige log ).
Het was de bedoeling dat onze gasten Deborah, Simon en Tony, die dus in Hengelo wonen ( zo’n 2.5 uur rijden hiervandaan) zondag naar huis zouden gaan. Bij nader inzien misschien toch nog niet zo’n strak plan. Ze hadden totaal nog niet geslapen, en Guido ook niet. Ik was nog steeds veels te moe om te rijden, dus het ging mij ook niet lukken. Blijven jullie dan toch nog maar slapen???
Vandaag zijn ze ook nog hier geweest, en Guido is ze nu aan het wegbrengen.
Ik wil hierbij dan ook via deze weg alle 40.000 mensen die met ons naar Black geweest zijn, onwijs bedanken dat het zo’n verschrikkelijk gave avond en nacht is geworden. Topper jongens!! Ik wil trouwens nog even foto’s plaatsen van Tony: mijn keukenheld en superhulp!!!

TOT VOLGEND JAAR, jullie zijn allemaal weer van harte welkom!! (Onze logees dus, niet alle 40.000 mensen hoor )
* Kus en knuffel*

10 thoughts on “Black was GAAAAAF

  1. Nou Jolanda jij hebt je oppepper voor de komende tijd te pakken. Hier kan je even op teren. En de kids hebben het vast en zeker ook leuk gevonden op hun logeeradressen.
    Vertel nog eens even hoe het met FF gaat, wil je? Ben wel nieuwsgierig en je weet de kanalen ervoor!

    groetjes Har

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.