Baaldag!!!

Hoe rot kan je dag verlopen??
Tja, erg rottig als je je echt alles aantrekt natuurlijk.
Ik had zo’n dag vandaag. De tweeling was vandaag om 4 uur al aan het jengelen. Dochterlief heeft met haar 10 jaar al echte pms-buien en was dus NIET TE GENIETEN ( pff…familie-kwaaltje??).
Siebe plaste weer eens in zijn broek vandaag, en Emiel had gisteren een “hele zeldzame mam!!” diddle-plaatje van Femke uit haar verzamelalbum gejat, en geruild op school. De slimmerik heeft die plaatjes dus in zijn eigen map gedaan ..grrrrr. Dus die had huis-arrest, maar ja, zoals gewoonlijk had ik hem daar absoluut niet mee. Alleen mezelf.
Vanmorgen wilde ik zo graag even in de tuin liggen. Dat is nl de enige tijd dat het kan. Dan is mijn buurman niet thuis. Aardige man hoor, maar met een half schuttinkje tussen onze tuinen blijft hij naar zijn schuurtje lopen …..
Maar ja… huilde Boy niet, dan was het Sydney wel… of andersom. En sliepen ze eindelijk, dan werden ze wakker omdat het etenstijd voor ze was.
Zit je te knoeien met flesjes, gaat 80 keer de telefoon… ( Nee, dit is niet het nummer van Unive, dit is al 3 jaar een privenummer. Nee, ik kan u niet helpen aan het nieuwe nummer, die weet ik niet.)
En dan zit je eindelijk, gaat de deurbel weer..AARRGGHHHH.
Toen kwam (eindelijk voor mijn gevoel) Guido thuis…kan ik EINDELIJK even liggen… je raadt het al: ZON WEG!!!!!
Laat maar dan. Ik wil al niet eens meer een kleurtje krijgen. Ik geniet ervan als mensen zeggen: Kind, wat zie je witjes…gaat alles wel goed met je?? Toch wel zwaar he? zo’n tweeling???.
Geloof je me al?? Nee zeker? Goh..is dat ook al niet gelukt vandaag……

Nou ja, een lachje van mijn jongens maakt alles weer goed. En het schijnt de rest van de week ook mooi te worden. Mijn tijd komt nog wel…

13 thoughts on “Baaldag!!!

 1. Ik kreeg na 4 kinderen nog een tweeling, dus had m’n handen vol en geen hulp.
  Dat gebel op tijden dat er eindelijk wat rust kon zijn maakte me zo geirriteerd dat ik de telefoon eruit heb getrokken.
  Alleen als het ons uitkwam ging de stekker er weer in.

 2. Hai Jolanda, bedankt voor je berichtje op mijn site! Wat een dag, haha, ik ken dat wel…
  Even een supertip: zelfbruinende spray van Nivea, is echt super, doet het ook ondersteboven en je kan je hele lijf ermee doen, zorgt voor een heel natuurlijk, bruin tintje! Okee, okee, het zorgt natuurlijk niet voor die fijne ontspanning van even in de tuin liggen, maar je ziet er in ieder geval niet meer uit als een moeie moeder, hihi…
  Enne, kan je geen hoge schutting neerzetten in de tuin? Wij hadden ook maar een half schuttinkje met onze buurvrouw, en wilde wel wat meer privacy, ik heb toen vorig jaar van die rollen bamboe-maten gekocht, kost bijna niks, en je spijkert ze zo tegen de schutting aan! Hoef je nog niet een hele schutting te bouwen, maar met een uurtje werk heb je je tuintje voor jezelf alleen, en dus meer momenten om van het zonnetje te genieten! Okee, hopelijk heb je iets aan mijn tips, enne, houd moed, ik hoorde dat het dit weekend prachtig weer wordt!! Groetjes, Yvette

 3. Inderdaad gewoon de stekker van de telefoon eruit en de deurbel afzetten, moet jij eens kijken hoe lang het rustig blijft, als die 2 zich tenminste koest houden!
  Maar ik ken dat soort dagen ook, gelukkig is maar een paar keer per week en niet iedere dag 😉

 4. Pffff, ik word al moe als ik je dag lees 😀 Een geweldige foto van je tweeling trouwens en een leuke log. Ik ga zeker alles eens op mn gemak lezen (zit nu in tijd van de baas te spieken).

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.