weekendje zusters pesten :)

Zo…ben net thuis van een weekendje Alkmaar.
De oudste 3 zijn dit weekend weer bij pa geweest ( ) dus ik was “alleen” met de tweeling. Na 2 weken ziek en zeer mist paps zijn jongens natuurlijk ook heel erg, dus de wandelwagen in de auto geprutst ( past ook maar net), tas goed ingepakt en naar Alkmaar gereden.
De verpleegsters vinden het natuurlijk helemaal te gek, zo’n tweeling die lekker liggen te slapen. Ik wist niet dat er zoveel op de afdeling liepen .
Maar ja, ook slapende kindjes worden wel eens wakker voor een fles, en ik had al heel snel geregeld dat ik de keuken in mocht om flesjes klaar te maken.
En dan zul je altijd zien, vanmiddag zou ik de laatste flessen klaarmaken voordat we weer naar huis zouden gaan, staat er zo’n muts die opeens heel strikt de regels gaat naleven.
Ik mocht dus niet meer de keuken in, ik mocht niet aan de magnetron komen, en de restjes melk mochten al helemaal niet ( afgesloten!!) in de koelkast.
Ook goed… wat jij wilt meid…
Hier heb je de fles en de voeding. 150 ml water, en 5 schepjes voeding alsjeblieft… 30 seconden in jullie magnetron, en goed schudden, anders lost het niet op.
Tja..dat was ook de bedoeling niet.
Nee, dat snap ik, maar het is 3 kwartier rijden naar huis, en dat ga ik niet meer redden.
Dus nu stond verplegend personeel in de tijd voor patienten flessen klaar te maken voor de visite.
Snap ik ff de logica niet van…hadden ze me beter even toestemming kunnen geven, toch??? Had ik het met liefde zelf gedaan hoor.
Met Guido’s voet gaat het steeds beter, maar helaas met de pijn niet. Hij is gisteravond van het infuus afgegaan, en als alles goed blijft gaan vandaag mag hij morgen naar huis!!! Nu alleen de pijnmedicatie nog regelen, want de pijn kan volgens de artsen nog wel even duren. We moesten rekening houden met een maand! Nou ja…als hij maar meekan naar Sensation.
Knappe jongen die hem tegenhoudt denk ik

6 thoughts on “weekendje zusters pesten :)

  1. Wat een mutsen zeg! Hoe zou het toch komen dat ze zoveel werk hebben…?
    Wel heel goed nieuws dat je mannetje lekker naar huis mag! Hopelijk is de pijn ook snel weg.
    Gaat ‘ie thuis ook frxf6belen? 😉 😀

  2. nousha says:

    aaaah bekend verhaal.. zo gelukkig he dat zusters altijd zo lekker verschillend zijn.. en uhmm doe je ventje beterschap wensen van ons!!

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.