Top- moment

Na dagen waarin stress en spanningen ( oe…klinkt zwaar he?) elkaar afwisselden, hadden we vannacht met de voeding even quality-time. Meestal doe ikzelf de nachtvoedingen, maar omdat we er door visite erg laat inlagen, kon paps me mooi nog even helpen. Lichtjes beneden uit, warme flesjes mee naar boven, mams snel de luiers verschoond en de kids naar het grote bed gebracht, en dan snel uitkleden, kussens omhoog en jezelf inbouwen. Lekker rustig de tijd genomen voor elkaar en de jongens, lekker genieten van die kleine warme (en vooral hongerige) lijfjes en gewoon alleen maar kijken naar die wondertjes. Die zachte geluidjes, die rondtollende oogjes halverwege de fles, en niet te vergeten die geluidsbarrixebre-doorbrekende boer halverwege en aan het eind van de voeding. Goeiedag zeg, wat klinkt dat toch hard midden in de nacht in een stille rijtjeswoning! ( Sorry Buur ) Maar helaas ( alhoewel ) voor ons waren de heren geenzins van plan om de luiken na deze nachtelijke voeding weer te sluiten! Nee, de oogjes werden steeds groter, en naarmate paps en mams ook over hun slaap heenraakten werd de sfeer steeds gezelliger. Fout! Niet aan beginnen! Maar te laat: Om kwart over twee “schuitje varen-thee-tje drinken” en “klap-eens-in -je-handjes” zingen en dansen is veel gezelliger en leuker!
( ik zat veel te lekker in mijn warme bedje, en had geen zin om beneden de cam nog te pakken. De grote lachen als er in handjes geklapt wordt hou je dus nog te goed. Ik heb wel een andere foto, die is vandaag gemaakt. Lees het verhaal erachter op http://tweelingmamas.web-log.nl/

9 thoughts on “Top- moment

  1. Wat kan dat heerlijk zijn zo midden in de nacht!! MMMMMMMMMMMM zwijmel zwijmel, ondanks dat je weet dat je beter kunt gaan slapen, maar ja
    Geniet er lekker van
    Wendy πŸ˜‰

  2. Leuk! De eerste pyama-party! πŸ˜€ Erg leuke T-shirtjes trouwens… Hebben ze die ook in ‘mama’-versie in maat 164? Of zou mijn dochter zoiets niet meer aan willen?… πŸ˜•

  3. Ik zou zeggen: Ga ff kijken! Er is zoveel te zien daar! Voor alle leeftijden en interesses.. ik denk dat ik al een hele leuke voor haar gezien heb πŸ˜‰

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.