Teleurgesteld

Ik heb het even gehad…wat zeg ik, wel twee beetjes ook. Dus voor diegenen die een vrolijk logje willen lezen: Sorry, vandaag dus niet!
Ik denk dat ik de klap vandaag kreeg…alle stress van de tweelingzwangerschap, de opname met 27 weken..en de bevalling met 33 weken.. Het gel*l met mijn ex, de kinderbescherming en het AMK. En dan als klap op de vuurpijl dat de afgelopen 10 dagen mijn kinderen bij mijn ex zijn geweest. Emiel heeft ADHD( zoals bij sommigen van jullie bekend) . Gelukkig voor mij gedraagt hij zich dus ook onmogelijk bij zijn vader ( klinkt lullig als ik dat zo zeg, maar dat betekend tenminste wel dat het NIET aan MIJ of mijn OPVOEDING ligt, zoals pa dus beweerd). Wat bij mij dus NIET gebeurd is dat ik hem in mijn onmacht begin te slaan. EN DAT HEEFT PA DUS WEL GEDAAN!!! Sorry dat ik schreeuw, maar ik voel me nu zo machteloos!! En niet 1 keer, maar 2 keer in een week tijd heb ik van de kids begrepen. Ik heb er foto’s van gemaakt. Ik heb morgen dus nog een heleboel te doen.
1 positief ding is hier wel voor mij uit voortgekomen: De kinderen zeuren opeens niet meer dat ze bij papa willen wonen….daar zijn ze dus nu al van genezen.
Ik ben zo moe.. ik ben ook maar een mens en ik zou willen dat de zon weer gaat schijnen. Letterlijk en figuurlijk.

8 thoughts on “Teleurgesteld

 1. Jee zeg wat een lul
  en foto’s gemaakt? bedoel je dat je nu nog kunt zien dat hij geslagen heeft???? vresselijk zeg
  snap dat je waanzinig kwaad bent
  en voor de rest….
  probeer even een dagje bijtanken te regelen, lekker even naar de sauna of zo met een vriend of vriendin het is niet niks wat de laatste tijd allemaal veranderd is.
  Dan kun je misschien weer even tot jezelf komen

  Dikke kuffel Jose

 2. Oh oh! Wat een gedonder! Ik bof maar met mijn meestal-afwezige ex, we hebben nooit gezeur, ik serveer gewoon koffie met gebak die twee keer per jaar dat-ie een keertje komt. Wel zo makkelijk. Probeer je hoofd koel te houden en rustig te blijven, al kan ik me voorstellen dat je laaiend bent! Veel sterkte…

 3. Mo says:

  Wat een eikel…Kan je het zien dan waar hij geslagen heeft? Wat erg…. Sterkte meissie. Ik hoop dat de zon weer snel gaat schijnen!
  liefs,
  Mo

 4. BiBi says:

  Hoi Jolanda ik ken je dan wel niet persoonlijk, maar las je verhaaltje en ik herkende er ontzettend veel in.
  Ik heb ook een ex die…tsja hoe zal ik het zeggen….anders met de kinderen omgaat zoals ik dat doe. En naar mijn mening is hij niet goed bezig.
  Het is natuurlijk heel moeilijk omdat hij TOCH de vader van de kinderen is, en je hen hun vader niet kan/mag ontzeggen.
  Als hij ze echt mishandeld is dat natuurlijk weer een ander verhaal.
  Je kan natuurlijk je ex erop aanspreken, wat je ook zeer zeker moet doen.
  Maar het belangrijkste dat zijn natuurlijk de kinderen. Wat je voor hen kan doen is zorgen dat ze bij jou WEL die geborgen en veilige omgeving hebben die ze bij hun vader dan niet kunnen vinden.
  Dan weten de kinderen tenminste dat ze bij jou WEL voor alles kunnen aankloppen en ze zich bij jou wel goed voelen.
  Ik weet dat het allemaal erg moeilijk is met zo’n ex…maar je ontkomt er gewoon niet aan, hij is er nou eenmaal…..(helaas)
  Wees gewoon blij dat jij je kinderen die veilige thuishaven kan bieden.
  En steek je energie niet in die klootzak…dat is hij gewoon niet waard om je humeur en dag erdoor te laten verpesten. Je kan je energie veel beter gebruiken voor je kindjes, zij zijn het tenminste dubbel en dwars waard,en aan hem is het gewoon verspilde energie..
  Meid, heel veel sterkte en geniet lekker van je kinderen!

 5. ***zucht***

  Ik weet niet of je wat opschiet als je de instanties op hem afstuurt.

  Misschien een stomme vraag, maar hoe voelt hij zich eronder?
  Want als hij zich rot voelt, is verandering mogelijk.
  Dan zou hij bv kunnen gaan leren met de kinderen om te gaan.

  Maar ik bergijp je goed, hoor.
  Ik zou even nijdig zijn!

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.