Zieke mannen

Wat is dat toch met mannen?
Ze zijn van het “sterke” geslacht, maar o jee als ze zich een keer niet zo lekker voelen. De hele werled zal het weten!! Schat, wil je dit……schat, mag ik dat…lieverd, pak ff zus…. nou ja, je kent dat wel ( of niet natuurlijk, maar dan slaat dit praatje nergens op ) De hele dag hangen ze zielig op de bank, het liefst voorzien van een warme deken, wat te drinken in de buurt, en de afstandsbediening hoeft niet binnen handbereik te liggen…. nee, die houden ze gewoon (zelfs slapend) vast. En natuurlijk willen ze hetzelfde behandeld worden als een klein ziek kindje.
Maar als ze dan ECHT ziek zijn…. dan is het stil. Dan hoeft zelfs de tv niet aan. Ze willen niks, zelfs niet een met-liefde en toewijding-bereidt kopje thee.
En als ze dan ECHT ECHT ziek zijn, blijven ze zelfs in bed liggen en willen ze geen sex.

Het is zooo stil boven en ik verveel me zo .
( Beterschap lieverd)

13 thoughts on “Zieke mannen

 1. mwah. vrouwen kunnen er ook wat van als ze ziek zijn…..(die van mij tenminste)

  en sex? heeft ze zowiezo geen zin want ze is te moe….

  en als er tennissen is of snooker heb ik ook geen kans……
  dus wat blijft er dan over behalve de afstandbediening te confisceren????

  maarre sterkte en beterschap….

 2. Hahaha, ik voel met je mee. Heb ook zo’n stumpert in huis. Ligt ook nog in bed. Heb hem wel aangestoken, maar… toen ik het vorige week had toen lag ik ’s nachts hoestend en ziekig op een leeggelopen luchtbed in een tent op een obscure Italiaanse camping. Vakantie gaat door dus volgende ochtend weer breed lachend aan de slag… ach tijdens ziektes denk ik vaak serieus aan een geslachtsoperatie. Als man kun je tenminste uitzieken hahahha.

  Cheers
  Tasz 8)

 3. tja. hier ook zo’n man die denkt dat ie doodgaat als hij griep heeft en met mij alvast zijn begravenis door wil nemen dan en er moet van alles aangedragen worden want hij is zooooo zielig en zooo ziek…dat zegt hij dan met doodsangst in zijn ogen.

 4. hej beterschap trouwens want voor mannen is het echt alsof hun laatste uur geslagen is als ze ziek zijn. Die hebben dan last van door elkaar lopende zintuigen, die hebben het dan niet zo op een rijtje allemaal. Heel zielig.
  Als ze heel zielig doen weet je in elk geval dat het nog zo erg niet is. Het is pas eng als ze niets meer willen.

 5. roos says:

  Las net dat je (volgens een wetenschappelijk onderzoek) beter veel kan bewegen als je griep hebt, daar schijnt het virus sneller van weg te gaan!!!
  Zeg dat maar tegen hem!

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.