Symbolisch..

Roos heeft iets moois (http://www.mamaroos.web-log.nl/) en ik heb ook zoiets. Bij mij is het mijn kettinkje dat heel erg veel voor mij betekend. Het is een sierraad dat gedurende 10 jaar is ontwikkeld, en wat voor mij dus zo mooi is, is dat het begon met het hartje. Langzaamaan kwam er weer een kindje bij, en groeide de ketting ook. In het hartje zitten zoals je ziet 6 zykoniaatjes ( schrijf je dat zo?? ) en ik heb dan nu 5 kinderen, er zijn er nog 6 die ik helaas niet heb mogen leren kennen. Maar toch draag ik ze bij me op deze manier.

Mooi he? Het begint ondertussen wel een heel gewicht te worden aan mijn nek hoor

8 thoughts on “Symbolisch..

  1. wat een mooi idee en wat bijzonder!
    wij gaan omdat we geen trouwringen hebben elk 4 gouden ringetjes nemen met hun naam erin verwerkt. Dan erven ze elk een deel van onze trouwringen…

  2. Mooi!
    Ik heb twee hangertjes. En in de kamer hangt een kunstwerkje van glas. Alleen m’n beste vrienden weten de betekenis erachter, en dat is prima!!

  3. heeej ! in de oud-Europese mythologie waren er de tweeling god/godin Freyr en Freya (of Freyja) de liefdegoden. Freya droeg een sierraad wat de hele mensheid bij elkaar hield…genaamd Brisingamen …
    ik zal de link eens opzoeken waar zo’n handgemaakt voorbeeld van Brisingamen voorkomt … even geduld hebben …

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.