Slimme Aktie….

Valt het volgende nou onder :
1* Zwangerschapsdementie
2* Blondttthijd
3* Nog-niet geheel ontwaakt zijn
4* Niet opletten
5* ..vul zelf iets in…
Ik had dus vanmorgen koffie gezet..loop naar de keuken..pak een grote mok… schenk koffie in… trek een kastje open om suiker aan dit geheel toe te voegen..pak de koffiebus, en gooi twee flinke scheppen ( ja ik weet het, ik gebruik teveel suiker..alhoewel??) in mijn koffie. Of zou ik nou zelf al voorvoelt hebben dat ik nogal een slap bakkie gemaakt had?? In ieder geval..koffie met 2 flinke scheppen koffieprut is NIET lekker…….. dat je dat maar ff weet

5 thoughts on “Slimme Aktie….

 1. Je bent in elk geval nog net niet zo ver van de wereld dat het je niet opgevallen is…gelukkig maar, er is hoop! 😉

  there is hope jolanda there is hope! Jolanda there is hope ‘fore the morning come…

 2. Whaha, troost je; ik ben nog stommer! Ik wilde laatst nadat ik koffie ingeschonken had, de koffiekan netjes uitspoelen. In plaats daarvan gooide ik mijn beker leeg en spoelde hem uit. Grrrr, kon ik weer opnieuw koffie zetten! De vroege ochtend is een ramp!!!

 3. Mo says:

  hahahaha! Na mijn zwangerschap is dit bij mij trouwens nooit meer goed gekomen.
  (daarvoor was ik ook al verstrooid maar DAARNA…) 😛

 4. Hhhaaahhh! Dat heb ik ook regelmatig.
  Maar ik goii nooit zout in de limonade of mosterd in de jam, dus het zal wel een dieper liggende betekenis hebben.

  Ik heb een link op m’n blog naar de jouwe geplaatst. OK?

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.