OO..wat een nacht..

ffff… dit is me nog nooit overkomen, en ik hoop het ook nooit meer mee te maken… Gisteravond visite gehad, heel gezellig allemaal en ook leuk. Alleen een klein beetje laat. Half 12..moet op zich kunnen, maar mijn kinderen moesten nog naar bed, en zij hadden zelf ook 2 meisjes mee. Om 12 uur lag “alles” dus op bed. Manlief en ik hadden elkaar nog een intiem onderonsje beloofd * grijnzzz* en omdat we toch beneden waren vond het onderonsje lekker ouderwets op de bank plaats. Op een gegeven moment toch maar gestopt, want als er twee kleine jongetjes beginnen te mopperen waar hun eten blijft werkt dat niet echt meer motiverend. Voor mij  niet in elk geval. En toen begon het feest…… de heren weigerden absoluut daarna weer in slaap te vallen. Paps had daar geen moeite mee, en dat mocht ook, want hij gaat vandaag met dochterlief op de vrijmarkt staan. Maar mams was dus de klos…..en wat duurt zo’n nacht dan lang!!! Ik heb tussen de huilbuien van de heren door ( en op het laatst ook tijdens… ik was er dik mee aan en alles wat ik deed was toch niet goed) twee wassen gedraaid, twee keer de vaatwasser aangezet ( leuk visite, maar zoooooveel kopjes en glazen en bekertjes) en een lekkere picknickmand klaargemaakt die mee gaat naar de markt. Om 5 uur paps wakker gemaakt, samen koffie gedronken en ja hoor…pappa krijgt ze wel stil!! Fijn voor de jongens, fijn voor hem, ook fijn voor mij, maar niet goed voor mijn ego. En die kan al zoveel hebben sinds die hormonen door mijn lijf zijn gaan gieren…NOT!!  Helaas was de stilte van korte duur, want op moment dat hij en Femke de auto in gingen pakken, begonnen ze weer. Eind van het liedje: de heren zijn vanaf half 7 stil!! Ik durf het bijna niet eens te denken, stel je voor ze horen me en ze worden weer wakker!! Ik stond net de was op te hangen buiten, en in mijn hoofd hoorde ik ze nog huilen. Kan niet eens, buiten hoor je ze niet, maar ik ben toch naar binnen gelopen om te luisteren. Hoezo mijn hormonen nemen een loopje met me???

Nou ja, ik heb afgesproken om straks met de vier heren nog even naar de markt te gaan. Ik ga nu eerst maar douchen, en me opmaken, voor zover het nog te camoufleren is dat ik zo moe ben…. Ben blij dat ik aandelen bij Taelens heb…. komt al die plamuur en verf toch nog van pas….. ;-))

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.