Femke jarig…al 10 jaar mama!

Mijn kleine meisje is een tiener geworden…. wat gaat de tijd toch snel!! Cliche van de eeuw, maar ik begin ‘m steeds beter te begrijpen. Zo lang is het toch  niet geleden dat ik na lang wachten eindelijk een Mama werd?? Wel dus…al 10 jaar.  Zoals op zoveel verjaardagen was de jarige Job het meest zenuwachtig. Ze heeft amper geslapen, en als klap op de vuurpijl liet ze vannacht haar beker water vallen over haar dekens. Feest dus… kind in de stress, en mams ook een beetje, want die wist dat die beker echt vol zat, en dametje ligt in een stapelbed. Met een beetje pech zou Siebe dus al gedoucht zijn voordat hij ooit zijn bed was uitgeweest……

Gelukkig viel het mee. Vanmorgen heeft ze al vast een paar kadootjes gekregen, en die vielen in goede aarde. Valt toch weer mee met zo’n puber-dochter. Want dat ze aan het puberen is ..dat is overduidelijk!! Wat een humeur af en toe zeg!! Kan d’r mams nog wat van leren ( en dat wil wat zeggen, want mams heeft behoorlijk last van PMS) Maar goed, misschien duurt dat nog wat langer… ik hoop het voor haar. Vanmiddag komt de rest van de familie….ze kijkt er al naar uit..

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.