Zo heerlijk rustig.. ( deel 2)

Wat kun je daar toch heerlijk van opknappen.. zo’n uiltje knappen tussendoor. Dit weekend waren de oudste drie weer naar hun vader, dus dan kun je even lekker doen waar je zin in hebt. Binnen grensen natuurlijk, want de twee pygmeeën zijn natuurlijk gewoon bij ons. Dat betekend dus in de praktijk dat we lekker uitslapen, op ons gemakje wat keuvelen in huis, de inhoud van de wasmand wegwassen en boodschappen doen wanneer het ons uitkomt. ( lekker op het laatste moment dus, dan is de biefstuk afgeprijst 🙂 . En lekker de oogjes sluiten op de bank af en toe..he schat??

Ik heb dus toen ik zwanger was een voedingskussen gemaakt. Dat zou een ideaal kussen zijn als je dus wat zwaarder wordt, en je draai niet helemaal meer kan vinden als je in bed ligt. Ook is het een goed hulpmiddel om je kind(eren) te ondersteunen tijdens de borstvoeding. Maar je kunt ‘m ook zo vouwen, dat je je kindje erin kunt leggen, en dat het dan goed ondersteunt. Goed..het kostte wat ( vooral de deelbare ritsen en de balletjesvulling! Ik had er beter eentje tweedehands kunnen kopen op Marktplaats of zo), maar dan heb je ook wat! En inderdaad: Het ding is ideaal om je kindjes op te leggen als je ze allebei tegenlijk de borst wil geven, en tijdens de zwangerschap kon ik op het laatst niet meer zonder slapen. Dus je zou verwachten dat zo’n kolossaal gevaarte na verloop van tijd alleen maar in de weg ligt. Niet dus…manlief heeft ook de geneugten des kussens ontdekt!!

 

Slaap lekker schat………………..

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.