Wat een dagje!

Pff, wat een dagje…

De kindjes waren gisteravond onwijs onrustig.. we bleven met ze lopen, wiegen, zingen en troosten..niks hielp! Van een uurtje of 7 tot 11 ofzo. Ik was kapot!! Tja, en daar gaan je goede voornemens weer…ik ben toch maar beneden gebleven en heb geholpen met de laatste voeding. We lagen er toch nog om 1 uur in, en de mannen werden pas om 7 uur wakker. Wel nog even een flesje om half 3, maar oke, met z’n tweeén is dat zo gebeurd. Dus mams er weer op tijd uit, want ze moest ook even een gesprekje op school voeren. Mama was een beetje boos. Ik zal niet in details treden, maar het is nu uitgepraat, er zijn nieuwe afspraken gemaakt, en we gingen met een goed gevoel de deur weer uit. Nu maar hopen dat het ook voortaan zo gaat zoals afgesproken.

Daarna naar huis, en de kindjes weer aan de borst gehad. ´s Morgens gaat dat beter dan s´avonds want dan is de druk ff groter denk ik :-). Nog even de restjes eruit kolven, want de kids eten s’morgens juist heel weinig en sávonds heel veel ( logisch he?? maar wel vermoeiend). Kids in de wagen…snel naar de winkel…het is NU nog droog. Onderweg toch weer veel te vaak aangehouden en veel te veel brutale mensen in de bak laten kijken, dus met een te hoog tempo naar school om de 3 banjers op te halen. Weer naar huis, weer voeden en daarna de jongens lekker rustig gewassen en nieuwe kleertjes aangedaan. Heerlijk, die zwitsal-babies :-)). En ook een heerlijk gezicht zoals Sydney al in de rondte kan kijken, en Boy juist heerlijk in slaap valt in zijn emmertje. Ik kan ze nog niet in het badje doen, want het badje is veel te zwaar om naar de badkamer te tillen. Ik was ze in hun kamertje, daar is het veeeeel warmer .Hehe..ff zitten… Niet voor lang, want al die plukken stof en haren dwarrelen wel heel er als er een deur opengaat en het waait zo hard buiten. Gelukkig ging Guido koken, en kon ik heel ff bijkomen van het stofzuigen. Ik blijf toch die rare pijn in mijn zij houden als ik me te druk maak. Na het eten weer voeden. Hmm… toch maar even naar de wc, want ik voel opeens mijn baarmoeder weer samentrekken als ik voed. Niet echt een lekker gevoel, en volgens mij moet dat allang over zijn nu. Ik vloei tenslotte al een week niet meer….. Wel dus. Het is gewoon weer opnieuw begonnen. Voor degene die er niet tegen kunnen, sla maar ff een paar regels over dan, maar het is gewoon pikzwart! Ik ben niet snel vies van mezelf, maar dit is wel een beetje goor. Ik heb bijzonder weinig gevloeid in de kraamtijd, en dan is dit misschien wel logisch. Ik heb toch de verloskundige maar even gebeld, en volgens haar hoef ik me geen zorgen te maken als het niet meer is dan een gewone menstruatie, en als het ook niet zeerder doet dan normaal… Nee, zo erg is het nou ook weer niet, gelukkig maar. Maar ja, die stolsels die ik verlies moet ik wel in de gaten houden.. Doen we.   Maar nu snap ik ook waarom de jongens opeens zo moeilijk doen aan de borst. Ik heb wel eens gelezen dat je voeding dan anders smaakt en zo… Misschien was dat het wel gisteravond. Gelukkig gaat het vanavond ( tot nu dan) wel prima.. Hopelijk gaat het vannacht ook goed, en slapen we allemaal weer een flinke nacht.

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.