Boefje ontspoort… :(

Gelukt! Ik heb vannacht geslapen!! Van 23.00 tot 5.30!! Wat een luxe he??? Paps ligt nu wel total-loss op de bank, maar het was voor het goede doel. Mijn vermoeidheid is nog lang niet over, maar mijn humeur is ( gelukkig voor iedereen) wel een stuk verbeterd! En dat na een dag waarop ik probleempjes had met mijn computer ( willen beveiligen, daarom heeft vriendin er McAfee erop gezet, maar dan opeens geen mail meer kunnen ontvangen of verzenden…hoezo een beetje te goed beveiligd??) en na een heel fijn bericht van de vader van een vriendje van een van mijn fijne zoontjes (NOT)

Zoon heeft dus samen met dat vriendje 4 ( ja, je leest het goed, als ze het doen, doen ze het goed) 4 ramen dus ingegooid bij de plaatselijke sporthal. Eerst had hij een steen gegooid, en die raakte “per ongeluk” het raam. Tja, das dus jammer als je gezien bent door de buren, en die hebben de boel doorgebeld, dan kun je wel liegen, maar dat is niet verstandig. Daar is zoon dus nu ook achter. Aan het einde van het verhaal kwam er dus uit dat ze 4 ramen bewust ingegooid hebben. Toch knap hoor, ik ben even gaan kijken, en het zijn van die veiligheidsramen…van dat dikke glas met dat gaas erin. Maar goed, heel diep van binnen moet ik er ergens wel om lachen…wat een kwajongens-streken!! Ik denk dat als je iedereen te eten moet geven die ooit wel eens een ruit ingekinkeld heeft, je toch aardig failliet bent…… Helaas voor zoon is het niet de eerste keer…en ook niet het enige dat hij uitspookt. Want op de vraag of hij wel meer uitvreet met het vriendje, kwam eruit dat hij ook huisgehouden heeft op de begraafplaats…. Vaasje omgeschopt, windlichtjes kapot gemaakt. En ze zijn toen ook betrapt en achterna gezeten. Maar goed, twee van die “rotjochies” heb je niet zo snel te pakken, en dat werkte in hun voordeel. Maar mams schaamt zich nu wel dood natuurlijk. Mams is dus nu hard aan het nadenken over een passende straf. En mams denkt er heel serieus over na om de hulptroepen  (GGZ) weer in te schakelen, want het gaat steeds slechter met zoon. Eerst was het geld stelen uit de spaarpot van Zus, toen snoep stelen van Broertje ( St. Maartensnoep) toen geld van mama wat wel eens bij de wasmachine ligt bv…. en altijd liegen. Nu dus deze akties bij de begraafplaats en de sporthal. Nee, hier knapt moeders humeur niet echt van op. Gelukkig voor zoon heeft mama wel goed geslapen

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.