Oogjes open, oogjes dicht..

We hebben een besluit genomen. Na WEER een nacht amper geslapen te hebben ( 2 uurtjes) houd het nu echt op voor mij. Ik heb sinds de kinderen thuis zijn niet langer dan 3 uurtjes achter elkaar geslapen, en de wallen onder mijn ogen zijn nu zo groot dat wildvreemde mensen me ongerust aanspreken met de vraag of er pootjes onder zitten. En mijn humeur begint er ook danig onder te lijden. Gistermiddag had ik de kinderen allemaal “te spelen”  geregeld. Manlief was aan het werk, dus ik verheugde me al op een paar extra uurtjes slaap op de bank. Moest qua planning met de voedingen kunnen….. NIET DUS. Ik was zo dom om het rolgordijn open te laten. Ik had wel de bel en de telefoon eruit getrokken ( je ziet, ik denk er dus wel aan) maar dan heb je dus van die mensen die onaangekondigd met kraamkadootjes op de stoep staan en dan gewoon hondsbrutaal op de ramen staan te bonken. En ik schiet dus van schrik omhoog van de bank…Te laat, ze had me al gezien. ( Zie nu even in gedachten die reclame van Citroen met die Jehova’s getuigen voor je…dat effect dus). En dan nog een keer kloppen he!! Hoezo geen hint begrijpen? Dus ik met een waggelende gang richting voordeur.  Goh…sliep je??? JA… BIJNA JA. O, dan ben ik dus net op tijd..en ze stiefeld zo lang me naar binnen… Weg extra uurtje :-(. En gisteravond ging dus net zo. Vriendin zou langskomen..keurig afgesproken hoor, maar visite komt toch meestal rond koffietijd?? Niet om kwart over 7 dus!! Dat is happy-hour hier!!! Ja, ik denk, ik kom lekker op tijd..is niet erg toch?? (Grrrr..ja, dat is het wel, ik ben nog helemaal niet klaar!!) Nou ja, denk je dan nog, die is dan ook misschien op tijd weer weg… half 11 werd het dus. Tja..en dan beginnen de mannen te mopperen, want die hebben dat uurtje gepland tussen 10 en 12 s’ avonds. Hoezo we hebben nog totaal geen ritme? En dan met de voedingen erbij, en manlief die om 11 uur thuiskomt..dan lig je dus om half 2 pas in je bed. Om de een of andere onbegrijpelijke reden ben je dan zo moe, dat je niet( of amper) meer in slaap komt. En om 4 uur kwam Boy alweer….. en die was zo lekker wakker! Heel gezellig, maar mama wil wel slapen!!!Pappa dus maar erbij geroepen om 5 uur, toen Sydney ook honger kreeg. Paps…jou w beurt voor de luiers…

 Boy erg wakker om 5 uur. 

Boy eindelijk ingestort om half 8…..

We hebben dus een gesprekje gehad in de keuken.. Eindelijk tot inzicht gekomen dat dit niet langer zo gaat.. We hebben nog steeds totaal geen dag-indeling of ritme. Elke dag is anders. We gaan het vanaf vandaag dus zo doen, dat mama met de kippen op stok gaat. Nou ja..rond 10 uur dus, na het kolven. Paps doet de laatste voeding, want die kan beter zijn ogen open houden. Mams doet dan de eerste voeding weer, want die hoort de kids dus wel en kan veel beter haar ogen open krijgen. Paps is een avondmens, en mams een ochtendmens. Toch wel prettig als je elkaar zo lekker aanvult…..het zal mij benieuwen of ik nu wel kan slapen… ik ben zo moe.

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.