Volledig op de borst!

Zo, eindelijk de tijd gevonden om ff achter de pc te kruipen. Alle drukte heeft even z’n tol geeist vandaag. Gisternacht maar 2 uurtjes geslapen, omdat Guido ziek was, en de kids er een heel nieuw schema op na gingen houden. En afgelopen nacht was ook erg kort: 3 uurtjes. Vandaar dat ik nadat de andere kids naar school waren gegaan, weer in bed wilde kruipen. Voordat mijn hoofd letterlijk mijn kussen raakte, begon Boy te mopperen, dus heb ik de mannen lekker bij me in bed genomen. In bed gevoed, en daarna werd ik wakker om half 12 omdat Guido bezig was Boy lekker in badje te doen. We hebben meteen voor de statistieken de heren even op de weegschaal gelegd. Haha, Boy woog vanmorgen 2860 gram, en Sydney 2510 gram!!… Kun je nagaan, ze zijn nu 2 weekjes thuis, en Boy is 770 gram gegroeid, en Sydney 690 gram…en daar komt ook de lengte-groei dan nog ff bij!! Ongelooflijk, ik ben eigenlijk in staat om de couveuse-afdeling in Hoorn te bellen en ze dit ff lekker in te wrijven. Maar ja, daar win je niks mee, en ze blijven natuurlijk niet altijd zo groeien. Ik heb ze nu trouwens al 24 uur weer volledig aan de borst, en het gaat heel goed want alle luiers zijn letterlijk zeiknat   :-)). Ik denk ( of weet eigenlijk wel zeker) dat daar ook een gedeelte van mijn vermoeidheid vandaan komt. Maar het is een heerlijk gevoel dat ik ze weer aan de borst kan voeden. Ik doe alleen wel de laatste avond en de nachtvoeding met het flesje, want afkolven en dan in een flesje met Nenatal geven gaat wel sneller. Ze vinden de borst erg lekker om tegen in slaap te vallen, en 3 kwartier per kind voeden s’nachts vind ik toch een te grote belasting. Mams wil wel graag slapen 🙂

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.