Update :)

Ok…ok..komt het verslag: Het gaat onwijs goed met de pygmeeën!! Ik mag al bijna geen pygmeetjes meer schrijven, want we hebben zelfs een beetje op onze kop gehad van de kinderarts dat de mannen wel HEEL erg goed groeien. Het voedingsadvies is dus iets naar beneden gedraaid. Tja…7 voedingen van rond de 80-90 ml per keer is misschien wel iets teveel van het goede ….  En een pond per kind per week dus ook. Boy weegt op dit moment ongeveer 2500 gram, en Sydney 2300 gram. Maar nu wordt het toch weer allemaal anders, want ik mag weer beginnen met de borstvoeding, en dat moet allemaal weer ff op gang komen. Mijn grootste angst was dat ze mij niet meer interessant zouden vinden na een dikke week verwend te zijn met de fles, maar gelukkig…ze tonen nog steeds interesse in die grote donkere vlek die naar melk ruikt!!! Hihi.. Maar ja, de produktie is schrikbarend terug gelopen, dus daar wordt nu heel hard aan gewerkt. Vandaag krijgen ze om en om de fles of de borst, want ik heb nog niet genoeg om de hongerlapjes tevreden te stellen. Ik hoop dat ik snel weer volledig in hun behoefte kan voorzien 🙂

Dan het treurige nieuws: Karel, mijn oudste poes hier in huis, is donderdagmiddag na een gelukkig leven ( hoop ik toch) en de respectabele leeftijd van bijna 15 jaar overleden. Het koppie wilde nog wel, maar het lijf was af. Ze is rustig in haar favoriete hangmatje aan de kachel temidden van de kinderen en een heel nieusgierige hond ingeslapen. Guido heeft haar gistermiddag een mooi plekje in de tuin gegeven.

Verder weinig nieuws onder het voorjaarszonnetje: Mama heeft weer krulletjes gekocht bij de kapper en we zijn al wel heerlijk naar buiten geweest. Met de wandelwagen naar school, en gister voor het eerst naar de winkel geweest. Ik heb nog nooit zo lang over zo weinig boodschappen gedaan! Wel heel leuk hoor, en enorm goed voor mijn ego om heerlijk met de mannetjes te pronken. Kost me op het moment totaal geen moeite:-))). Domme opmerkingen krijg je trouwens wel heel veel met zo’n “optocht”.  “Goh, kijk eens wat een grote wagen. Zit er een tweeling in?? Nee hoor mevrouw, ik heb er eentje, maar die ligt graag overdwars…” Pfffff :-)))))))

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.