We zijn er weer !! :)

Zo, de medicijnen hebben hun werk gedaan, ik ben er weer een beetje. De borstvoeding is wel wat terug gelopen, maar nog altijd 180 cc( in de zieke borst). Het kolven duurt alleen 3 keer zo lang tegenwoordig. En daar maak ik me wel een beetje zorgen over. Zouden de jongens mij straks nog wel willen? Die stomme kuur duurt een week, en ik zou niet weten hoe lang die zooi nog in je moedermelk blijft zitten. Al die tijd krijgen mijn mannetjes de fles, en dat gaat een stuk makkelijker dan zo’n borst waar geen gang inzit…… Ik hoop maar dat het goed komt, en dat ik ze geen honger hoef te laten lijden.

Maar goed, die fles heeft wel als voordeel dat je Nenatal door de moedermelk kan doen. En dat heeft wel resultaat zeg! Reken maar uit: Boy woog afgelopen dinsdag bij ontslag (lees ontvoering 😉 2090 gram, en vanmorgen 2460 gram. Dat is dus 370 gram gegroeid!! En Sydney is ook zo’n ster!! Bij ontslag woog hij 1820 gram, en vanmorgen dus 2170 gram: 350 gram erbij dus!! Wij hebben dus echt binnen de kortste keren van die Michelin-mannetjes in de wagen liggen :-)) Ik ben benieuwd hoe lang ze nu zijn. Donderdag moeten we voor het eerst naar de kinderarts, en op het afsprakenbriefje stond dat we een kwartier eerder aanwezig moesten zijn ivm wegen en meten. Dus ik hoop dat ik dat dan ook te weten krijg. Verder weinig nieuws hier, de kinderen zijn dol op hun broertjes, en regelmatig moet ik hun enthousiasme iets dimmen… ( Nee Siebe, Boy lust nog geen frikandellen, die mag je echt zelf opeten!) Femke heeft me al  een keertje kunnen helpen met de fles geven, en dat deed ze keurig. had ook niet anders verwacht 🙂

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.