Buiten bedrijf…stuk…ziek!!

Ik heb te vroeg gejuigd.. Wat me nog nooit is gebeurd, is nu in alle hevigheid toegeslagen. Ik heb een borstontsteking! Ik zit hier dan ook puur op wilskracht ( en de pijnstillers zullen ook wel geholpen hebben). Ik barst van de koorts, blijf het koud hebben, en ik heb overal spierpijn!! Zelfs in mijn kaakspieren en vingers! Ik heb vanmorgen de huisarts aan bed gehad, en die heeft gelukkig een kuurtje voorgeschreven. Het zou onschadelijk voor de tweeling zijn, maar ik neem geen risico met die kleintjes. Gelukkig ligt er een jaarvoorraad aan moedermelk in de vriezer, en heb ik een goede kolf. Alles wat ik nu kolf is dus voor de gootsteen :-(( Maar ik ga nu weer ff plat….. grrrrrrrrrrrrr

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.