Meer goed nieuws..

Vanmorgen met de kids naar de jongens geweest. Gelukkig hebben ze op de couveuse afdeling in Hoorn ook een ouderkamer. Daar staat een bank, en een tv-toestel!! Joehoe..mama en papa konden dus op hun gemakkie de jongens verzorgen. Helaas heeft Sydney toch weer een neussonde gekregen, want de voeding van 01.00 uur wilde er echt niet in. Gelukkig dronk hij het flesje van 04.00 uur met smaak leeg. Maar toch een klein dompertje voor mama toen ze binnenkwam. Die had er zo op gehoopt dat dat rare slangetje eruit kon blijven.
Maar ook goed nieuws!! Sydney was weer 30 gram gegroeid, en weegt nu dus 1785 gram. Boy (helaas) maar 5 gram. Maar goed, de stijgende lijn is er!! Boy wordt nu wel op 50 ml per voeding gezet, en hij krijgt vanaf vanmiddag 7 voedingen!! YESSSSSSSS!! Ik belde vanmiddag nog even om te vragen hoe de middagvoedingen gegaan waren, en toen werd er ook gevraagd of ik eigen flesjes mee wilde nemen. Dat schijnt standaard te zijn voor kinderen die bijna naar huis gaan (PARDON??? ZEI ZE DAT NOU ECHT???) Dan kunnen ze zien hoe ze uit de flesjes van thuis drinken en of die techniek dan goed is. En Sydney wordt waarschijnlijk vanaf maandag op 7 voedingen gezet! Hahahaha…ik die dus heftig borstvoeding wilde geven kan er nu dus alsnog om flesjes opuit. Maar daar ga ik graag voor naar de winkel 😉 Vanavond ga ik alleen naar de mannen, en dan maak ik ook even een foto van de twee wiegjes die nu door die pygmeetjes bezet gehouden worden… 😀

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.