Ik ben thuis..

Hallo allemaal, ik moet jullie toch maar even zeer ernstig gaan updaten geloof ik!! Ik ben ondertussen thuis, ik ben woensdagmiddag naar huis gegaan. Ze wilden me niet meer hebben in het ziekenhuis. Met zeer gemengde gevoelens natuurlijk, dat kun je wel begrijpen. Ik weet dat ze daar in zeer goede handen zijn, maar alleen naar huis gaan stond  niet in mijn agenda. Mijn dagindeling ziet er dus als volgt uit:

Om half 6 eruit en douchen en ontbijten. Dan om 6 uur in de auto en op weg naar het ziekenhuis. Om half 7 ongeveer worden de jongens wakker voor hun eerste voeding en die krijgen ze dus in alle rust, als de wereld nog moet wakker worden en het zonnetje vanachter de stad naar boven kruipt. ( Je begrijpt wel…Dit is MIJN moment :-)). Dan rond half 8, 8 uur kan ik het eindelijk opbrengen om ze terug te leggen in hun wiegje cq warmtebedje. Boy slaapt al een paar dagen in een wiegje, en Sydney moest toch nog even een dagje terug in het warmtebedje voor extra fototherapie ( zijn bilie was toch nog te hoog) en het zichzelf op temperatuur houden was ook nog wat moeilijk voor hem.  Maar zeer waarschijnlijk mogen we hem morgen ook in een wiegje leggen, want het lukt hem nu wel!! Dan om kwart voor 9 komt Guido ook terug naar het ziekenhuis, hij  heeft mij s’morgens gebracht en gaat dan terug naar de rest van het kroost, om ze naar school te helpen. Om half 10 is het baddertijd!! En dat is Guido’s favoriete tijdje. Dan kan hij ook eindelijk iets meer doen dan tempen en verschonen 🙂 Het is maar goed dat we een tweeling hebben, dan kunnen we allebei iets doen hiihihihi…

Dan om half 11 is alles gebeurd…gebadderd en voor de tweede keer gevoed, en begin ik mijn buik te voelen. Tijd om naar huis te gaan dus, en daar is het eerste dat ik doe: KOLVEN!!! Jeetje mina, ik was vergeten hoe dat voelde: de bonken en harde plekken in je oksels, zodat je het gevoel hebt dat je amper je armen langs je zij kunt brengen. De kids drinken per keer nu ongeveer 75 cc samen, maar Sydney dronk vanmorgen alleen al 70 cc. Wel erg veel, maar ja…als hij honger heeft gaat hij er ook voor. Ik kolf op moment per keer ongeveer 350 cc af( dat zijn 3 flesjes vol)..dus je begrijpt hoe licht ik loop als ik klaar ben. Dan lekker slapen tot een uur of twee, half 3. en dan ben ik weer “fris en gezellig” als de rest van het span uit school kom. Dan om 5 uur eten we, want om 6 uur gaan Guido en ik weer terug naar het ziekenhuis voor de voeding van half 7, en dan komt een van de oma’s oppassen. Ondertussen kolf ik natuurlijk nog wel een keer af, anders spuit ik weer die jongens hun kraagjes vol ;-). Om 8 uur, half 9 zijn we uitgesnold ( NIET DUS, MAAR JA) en gaan we weer naar huis. Kolfapparaat weer aan om half 10, half 1 en half 4, en om half 6 gaat het wekkertje weer….

Boy is zijn neussonde kwijt, hij doet het nu al 2 dagen volledig op borst-en flesvoeding en weegt schoon aan het haakje 2015 gram. ( geboortegewicht was 2060, dus hij is er nog niet). Sydney heeft alleen s’nachts om 4 uur nog een sondevoeding, want dan ligt hij veel te lekker om wakker te worden. Ik denk dus ook dat hij het eerste op de 7 voedingen zit, maar dat kunnen we nog niet uitproberen omdat hij nog zo klein is. Hij woog vandaag 1755 gram schoon aan de haak, en is dus wel boven zijn geboortegewicht gekomen en heeft een lintje verdiend!! ( Niet mijn idee, maar dat schijnt standaard te zijn bij de verpleging hier). Hij mag per voeding 35 cc drinken, en deed vanmorgen voor de grap om half 7 maar even 70 cc… en om half 10 toch ook nog 30 cc!! Wat een beer he?? Ik ben zo trots op ze!!

Ik zie dat het ondertussen bijna 5 uur is, en ik moet nog eten maken!!! Jeetje, dat wordt haasten…

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.