Update

vanwege alle drukte heb ik eindelijk de pappa vadaag weer es te pakken gekregen.
ik vroeg om een beetje informatie zodat ik het hier neer kon zetten.
Kreeg meteen een waterval aan informatie van een uur lang over me heen, goh volgens mij is ie een beetje ondersteboven van de jongens…en mamma natuurlijk.

Oké hier komt t:

Boy: doet t erg goed en is inmiddels van het infuus af en kan zichzelf inmiddels op temperatuur houden.Hij drink goed en t duurt niet lang meer en hij zit alweer op z’n geboortegewicht dus dat gaat goed. Hij heeft nog wel een voedingssonde maar dat is er alleen voor om hem bij te voeren als hij in slaap valt tijdens de voeding.

Sydney: doet het ook erg goed en mag morgen van het infuus af als alles goed gaat maar daar ziet het wel naar uit. Hij heeft er een beetje meer moeite mee om zichzelf warm te houden, maar dat komt ook wel goed.

Mamma: Alles gaat goed en de buik geneest goed, ze mag van bed af om te douchen en zo dus die staat binnen de kortste keren weer op d’r benen:P

Pappa: Erg moe van al het heen en weer gesjees en de zorg voor nog 3 anderen. Het is maar goed dat er oma’s bestaan. Die wisselen elkaar bij toerbeurt af om de kinderen op te vangen na schooltijd.

Zus en broers: Helemaal door het lint toen ze het hoorden. Femke had graag een zusje gehad heeft ze al die tijd gezegd maar ze is heel erg blij dat het 2 jongens zijn.

Volgens Guido zijn de jongens 2 vechtertjes met een vurig “temperament”.
Zijn woorden: “als ze het er niet mee eens zijn word het hele lichaampje vuurrood”

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.