Slaapdag

Ik ben LUI !! Niet een beetje slapjes, of makkelijk, of zonder zin of zo , maar gewoon moe en lui. Ik heb me dus (alweer) niet aangekleed vandaag, en ben vanuit mijn bed boven zo doorgelopen en ben beneden in bed gaan liggen. Ik heb wel de kids naar school geholpen, het bed beneden verschoond en gedoucht hoor. En tja…ook de nodige toilet-bezoekjes afgelegd. Pffff ik lijk echt wel lek, en dan ga ik op de wc zitten, en dan komt er niks!! Grrr…daar zit je dan met je blote billen op die veel te koude wc. ( Wij hebben geen verwarming op het toilet, en die staat ook tegen de buitenmuur van het huis aan). Zouden die pygmeetjes uit wraak van gister nu mijn blaas dichtknijpen op moment dat ik ga zitten?? Dat beloofd wat voor de toekomst zeg… de volgende afspraak in  het ziekenhuis is weer zo vroeg ;-)).

Nou, ik ga weer terug liggen op bed, heb in dit stukje al 2 harde buiken gehad, en ik ben zooooooooo moe…moet nodig ff de oogjes aan de binnenkant gaan bekijken 😉

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.