33 weken en 1 dag

Vanmorgen weer vroeg dag..we moesten al om kwart voor 9 in het ziekenhuis zijn. Omdat de twee pygmeetjes nog sliepen ging het allemaal zeer voorspoedig. Ze lagen keurig netjes stil, en Kirsten (de echo-dame) stond er zelf ook verbaasd van hoe makkelijk het ging deze keer. De waarden waren allemaal binnen de grenzen, en het vruchtwater was bij allebei matig, maar ja, dat wisten we eigenlijk wel . Bloeddruk was ook deze keer perfekt: 120/60.. keurig toch?? We waren dus vrij vroeg weer klaar, en toen begon ook mijn buik weer de meest vreemde vormen te vertonen: ze werden wakker!! Ze liggen nu inderdaad allebei vrij dwars in mijn buik, met de kopjes gezellig bij elkaar onder mijn navel, en de beentjes respectievelijk links en rechts in mijn zij. Dat had ik een paar dagen geleden wel goed gevoeld dus. Ze hebben trouwens vandaag goed wraak op me genomen. Ze waren er duidelijk niet bedacht op dat we deze keer vroeg zouden gaan :-))

De gyneacologe was ook tevreden, ze groeien dus niet snel, en voor het mooie zou er nog wat spek bij mogen op de botten, maar oke….gezien de omstandigheden.. Baby 1 wordt nu ong. 1600 gr geschat, en baby 2 op 1300 gr. Ze moeten nog heel even verder groeien dus….. Ik doe mijn best.

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.