Sneeuw

Het is gestopt met zachtjes sneeuwen.. het gaat steeds harder!! Tot groot geluk van de kids natuurlijk..iets minder van de mijne, want eigenlijk moet ik nog boodschappen halen. En morgen heeft Emiel een verjaardag van een vriendje, maar ja, het perfecte kadootje is nog niet gevonden natuurlijk. Gelukkig begint het grote feest pas om half 3, dus morgen uit school zouden we ook nog even kunnen gaan kijken.

Het is gewoon levensgevaarlijk om nu hier met de auto weg te gaan. Dat gaan we dus ook niet doen! We smokkelen wel wat met wat er eventueel nog in de vriezer ligt. Ik weet niet eens of we vlees hebben, nou ja, een dag een ei is ook lekker.

Morgen ga ik een opzetje maken voor het geboortekaartje. Spannend hoor, want ik heb nog totaal geen idee wat ik zou willen!! Ik heb zelfs nog niet eens een keuze kunnen maken wb het gedichtje. Ik wil het niet te zoetjes hebben, maar ja, het is natuurlijk wel het geboortekaartje van de twee liefste baby’s die er ooit op de werled gezet zijn, dus het moet wel iets bijzonders zijn…. Gelukkig heb ik nog een  nachtje de tijd om erover te dromen. ( Suggesties zijn natuurlijk ook heel welkom *grijnzzzz*).

Ik heb Femke trouwens de hele middag nog niet gezien. Het verhaal gaat dat ze met de meiden uit de klas de grootste sneeuwpop ooit op een schoolplein gezet, aan het maken zijn.. Ik hoop dat ze voor donker binnen is 🙂

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.