Klem!! 32 weken en 5 dagen

Whoehaaaaaaaaa… ze zitten klem!! En dat voelt niet fijn!! De pygmeetjes liggen dwars in mijn buik, maar zo te voelen niet recht boven elkaar. Baby 1 ligt met het hoofdje ergens in mijn linkerzij, en baby 2 met de voetjes in mijn rechterzij… Heeft er iemand een tip hoe ik in hemelsnaam moet liggen? Op een van de zijdes lukt dus niet, en op mijn rug heb ik een paar weken geleden al opgegeven. Het enige dat op dit moment het prettigst voelt is zitten. Maar ja, daar raak je ook niet echt uitgeslapen van.. *zucht* . Poehee ( Tommy) maar dit zijn dus die laatste loodjes? En voor het “mooie” mag ik nog 4 weken?? Zoals ik me nu voel, ben ik al afgepeigerd voordat ik ooit de hele bevalling ben ingegaan. En dan gaat het pas beginnen!!

Nou ja, ik probeer de moed erin te houden, door me voor te stellen dat het zonnetje dan ook weer begint te schijnen, dat het ook wat warmer wordt, en dat ik daarna met de kindjes in de wandelwagen lekker zelf weer naar de winkel kan. Ik heb nog niet eens verteld dat ik tegenwoordig naar de achterbank van de auto verbannen ben he?? Hihi…nee, de voorstoel lukt ook niet echt meer. Het in-en uitstappen redde ik al alleen met hulp, omdat wij een vrij lage auto hebben. Maar sinds vorige week heb ik besloten dat het ook niet langer verantwoord is om achter het stuur te kruipen. Mijn buik past dan nog wel, maar ik moet zo vreemd met mijn benen wijd zitten, dat ik de koppeling niet helemaal meer naar beneden krijg… En aangezien het gezicht van mijn vriendje, en het geluid van de motor niet echt een vriendelijke uitstraling krijgen als ik met gierende koppeling vooruit probeer te komen……..

O..ben zaterdag nog even naar een winkelcentrum geweest hier in de buurt.. Jongste zoon Siebe was uit zijn jas geknapt ( nou ja, de rits dus) En ik had er geen zin in om voor een kapitaal een stevige, deelbare rits te kopen, en dan een avond bezig te zijn met een rits inzetten ( niet mijn meest favoriete klusje)  met het uiteindelijk resultaat, dat die rits er dus ingescholden inzit, en dan nog scheef van billen schuin wegdraait tot ergens onder een oksel of zo. Ik ben niet zo’n held op de naaimachine….

Dus…lang leve de uitverkoop!! Een nieuw jasje voor €10,00 ..kind blij, mama blij, papa blij..iedereen happy dus. Mama werd zelfs nog blijer, want daarnaast was een outlet van miss etam. Een knappe zwangerschapsbroek erbij gekocht voor mamma dus voor €5,00.  En ik ging echt alleen maar kijken hoor!! We zaten even aan een koppie, toen ik mij herrinnerde dat die outlet daar zat. Ik mocht wel erheen, maar Guido bleef zitten, en ik moest de tas bij hem laten 😉 . Hij controleerde zelfs nog even snel of mijn portomonnee wel in mijn tas zat!! Hoezo hij kent me een beetje …. ;-)??  En ik was ECHT van plan om te laten zien dat ik een kledingwinkel in en weer uitkon lopen, ZONDER kleding gekocht te hebben, ZONDER teleurgesteld te zijn, en ZONDER heftig de pest in te hebben, dat ik daar eindelijk het “iets” van mijn dromen gezien te hebben, zonder dat ik het kopen kon, en ZONDER te zeuren…..

NIET DUS!!!! ja sorry hoor, maar ik kan al bijzonder weinig meer aan, dus als ik dan een broek zie voor €5,00… dan kan ik me niet inhouden. Hobbel terug naar mijn vriendje, kijk hem smekend aan of ik ALSJEBLIEFT mijn portomonnee terug mag, en of hij PLEASE PLEASE PLEASE ff mee terug wil lopen, want dit kan ik ECHT niet laten hangen….

Ik schaam me…ik schaam mij diep…vooral als ik dit zo teruglees…. Vind je het gek dat al die mannen het ook zo zwaar hebben tijdens zwangerschappen?????

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.