Update

Weer redelijk goed bericht: ze groeien goed. En daar gaat het om. De pygmeetjes zijn alleen WEER van houding veranderd ( Goh, dat wist ik nog niet zeg 😉 Ze liggen nu allebei dwars in de 69-houding. Er is dus nog steeds geen pijl op te trekken of ik straks zelf de bevalling mag gaan doen, of dat ik weer zo’n mooi rollade-litteken op mijn buik krijg. En ik heb zulke mooie echo-foto’s gekregen dit keer!! Het lijken bijna 3d foto’s, zo mooi staan de koppies erop!! Ik denk dat ze heel erg op Guido lijken hoor, als ik dat zo inschat. Ik moet snel iemand zoeken met een scanner, dan kan ik ze hier ook op de log zetten. Ik begin nu toch wel heel erg nieuwsgierig naar ze te worden..  ik krijg af en toe een evenwichtsprobleem… hihih. De hulptroepen werden er bijgeroepen, want de PI-waarde van baby 2 zijn verhoogd. Dat betekend in normaal Nederlands dat de doorbloeding van de navelstreng iets verslechterd is. Ook heeft die nog steeds minder vruchtwater dan da andere, maar ja, ze groeien nog steeds. Dus gaat het goed. En nog even op gesprek, bloeddruk meten en zo. Gelukkig hoefde ik niet op de weegschaal. Mijn bekken begint nu echt op te spelen, dus daar hoefde ik niet op te staan. Bloeddruk was 116/ 65..perfekt dus!! Ik heb ook een ander recept voor maagzuurremmers gekregen, want ik hou het niet meer met de rennies. Vooral als ze dwars liggen dus :-). Dus..redelijk nieuws allemaal vanuit de kop van Noord-Holland.

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.