32 weken!!

 

Yesssss, we hebben het gehaald!!! De magische 32 weken zijn voorbij!! Weer een mijlpaal bereikt…gelukkig maar. 32 weken zijn in een tweelingzwangerschap ook heel belangrijk, eigenlijk net zoiets als de 28 weken… Want nu zou ik eventueel in elk ziekenhuis naar keuze mogen bevallen. Naar keuze in zoverre: ik hoef niet meer naar een Academisch Ziekenhuis. En dat geeft veel rust in het koppie van mamma hoor…..

Kijk, hoe ze het daarna doen, is de altijd de vraag natuurlijk, want 32 weken is voor het mooie wel veel te weinig. En als er complicaties ontstaan, loop je altijd de kans dat ze overgeplaatst moeten worden. Maar ze zitten nog goed, ik voel me ook goed, ( op die vervelende verkoudheid na dan). Nu begint de periode dat er “spek op de botten” gekweekt moet gaan worden. Morgen weer naar het ziekenhuis voor de controles, dus ik ben erg benieuwd of en hoeveel ze gegroeid zijn de afgelopen 2 weken…

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.