31 weken

Bijna bij  “mijn” mijlpaal !! We zijn vandaag 31 weken zwanger, dat betekend dat ik vanaf volgende week in Hoorn zou mogen bevallen. We hebben zomaar allebei het idee dat ik nu tot 40 weken door ga lopen, haha. Guido heeft vanmorgen foto’s gemaakt van mijn buikje… Ik hoop dat je ertegen kan, eerlijk gezegd schrok ik wel ff toen ik het op mijn beeldschermpje tevoorschijn zag komen. ( Ik had natuurlijk ook de resolutie wat kleiner kunnen zetten 🙂 )

Ik heb eigenlijk niet eens nieuwe striemen erbij gekregen als ik dit zo zie. Ze worden wel donkerder, maar mijn tweede kindje heeft me dat landkaartje bezorgt, toen hij besloot met 36 weken nog even naar een onvolkomen stuit te draaien. Vandaar ook dat litteken boven mijn handen, want toen kreeg ik hem er niet meer uit, en is hij met een keizersnede geboren. Ik ben benieuwd hoe ik er op het laatst uit zal zien. Mijn moeder belde vandaag op om te vragen of ik nog wensen had voor mijn verjaardag, en ik vroeg dus om geld om zo’n gipspakket te kunnen bestellen..zo’n bellymask.

 

Ik heb vandaag ook mijn voeten laten masseren. Ik ga elke week naar voetreflextherapie, en ik heb er echt baat bij denk ik. Ik ben in ieder geval elke keer hartstikke moe als ik daarvandaan kom, dus dat betekend wel dat er wat gebeurd in mijn lijf. Morgen weer naar het ziekenhuis op controle.. ik denk wel dat alles in  orde is. Ik voel ze wel iets minder bewegen nu, maar ik denk dat er toch wel een klein beetje ruimtegebrek in het spel komt. Nou ja, we wachten rustig af….

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.