Giechelkontjes

Alweer een rustig dagje.. vanmorgen werden de kids opgehaald door m’n ex, die ze wel 1(!) dagje extra kon hebben in de vakantie. Tsss….maar ja, dan mag ik nog blij zijn, vorig jaar heeft hij ze 14 dagen in de grote vakantie, en een weekje in de kerstvakantie gehad. Voor de rest had meneer geen tijd. En dan wel bij de rechtbank eisen dat hij ze de helft van de vakanties zien mocht, en hij eiste ook dat hij volledige voogdij en de zorg voor de kinderen zou krijgen. Gelukkig had ik een vrouwelijke rechter die daar niet intrapte. Maar wordt vervolgd….in mei wordt de eindbeslissing genomen.

Goed, het was vannacht een beetje te laat geworden, dus nadat de kids weg waren ben ik lekker weer in bed gekropen. Ik werd wakker door de ex-vriendin van Guido, die vandaag jarig is ( nogmaals gefeliciteerd Yvet), maar het niet zou vieren. Hmm…. het liep dus zo af, dat er hier koffie en gebak was, en de visite hier ook zat. 🙂 Geeft niks hoor, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Kan ik alvast weer wennen voor komende zaterdag, als ikzelf weer een jaartje levenservaring erbij mag tellen ( uche uche).

Ik vind trouwens dat de weegschaal de laatste weken wel erg onvriendelijk tegen me doet. En ook steeds sneller. Nou is het niet alleen de weegschaal eigenlijk, zoals ik er nu over nadenk…. Het aanrechtblad lijkt ook wel steeds tegen me aan te stoten. Opeens issie zomaar dichterbij dan ik dacht. O…en dan het stuur van de auto…wie blijft dat kreng steeds verstellen eigenlijk?? Kijk, dat Siebe (4jaar)  steeds tegen mijn buik oploopt, kan ik me nog voorstellen. Die jongen heeft gewoon een groeispurt, en past niet meer onder mijn buik door. 😉 Maar dat ik s’nachts ook niet meer met mijn borst tegen Guido’s rug aan kan liggen, omdat die buik er al zit… daar moet ik echt ff aan wennen. Hoewel…Guido vind dat heerlijk liggen..lepeltje lepeltje, ik achter hem met mijn buik dus in zijn rug. Zo voelt hij die twee druktemakertjes als een soort massage-apparaat over zijn rug gaan, en het leverd dikwijls de slappe lach op voor ons allebei. Ik ga dat wel missen straks denk ik.

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.