Weer naar het ziekenhuis vandaag

Alweer een spannende dag, vandaag op controle in het ziekenhuis. We gaan weer naar die andere gyneacoloog. Als de echo-dame er (weer) niet uitkomt, of de waarden zijn niet goed, dan is “het opperhoofd” in de buurt.Ik krijg weer een echo en een doppler- onderzoek. Aan de ene kant wel een veilig idee natuurlijk, maar ik heb eigenlijk liever mijn eigen (vrouwelijke) gyneacoloog. Ik weet niet, het klikt met haar gewoon leuk, en in de week dat ik in het ziekenhuis lag, heb ik haar ook het vaakst gezien. Laten we maar hopen dat het gewoon een routine-controle wordt, en dat ik gewoon na een uurtje weer buiten rondwaggel.

Ik heb begrepen van verschillende familieleden, dat ik teveel mopper, en dat ze het heel jammer vinden om dingen van mij te lezen op internet. Op z’n zachtst gezegd waren ze niet echt blij met mijn dagboek. Jammer …… Ik kan er mijn ei in kwijt, het lucht me op, en ik kan toch beter tegen een monitor mopperen dan tegen mijn vriend?? Die het ook niet verdiend heeft en sowieso zijn best doet voor mij? Dus ik mopper nog ff lekker… Ik sliep vannacht pas na 02.00 uur…ik werd echt gek van het maagzuur!! En niets hielp natuurlijk.. Ik ben in slaap gevallen met 2 kussens onder mijn hoofd, dus je kunt wel raden hoe mijn nek en schouders nu aanvoelen. Ik denk dat ik toch maar van die vloeibare maagzuurremmers ga vragen. Ik word er wel kotsmisselijk van, maar Rennies helpen niet…:-|

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.