De Kinderwagen is er :)

Hehe…. eindelijk is de kinderwagen opgehaald! We hadden hem al in november gekocht, maar toen konden we dat bakbeest niet kwijt in ons eigen huis. Nu nog niet eigenlijk, maar de babykamer is nu af, en opgevouwen en op zijn kant kan nog net de deur open :-). Al die tijd kon mijn moeder voorzwijmelen, en ik geloof dat mijn zusje een paar keer maten opgenomen heeft. ( Waarvoor toch????)

Vanmorgen eerst lekker uitgeslapen, en zowaar…zelfs de kinderen waren om 8 uur pas wakker!! We zijn met z’n allen toen een kruik gaan ophalen die ik gekocht heb via Speurders( sluikreclame?? Sorry!!). Nog even een rotverhaal aan moeten horen over een zoontje dat overleden was aan een stofwisselingsziekte. Normaal ben ik erg begrijpend en meevoelend en kan ik zulke verhalen zonder problemen aanhoren, maar nu lukte dat dus even niet. Ik vind het echt wel ontzettend rot voor dat gezin, maar als je zelf met een dikke buik met 2 van die draaikontjes loopt, zit je niet echt te wachten op zulke verhalen. Zo snel als ik kon dus weer weg..op naar mijn moeder!! Even op de koffie, en omdat we het aanhangertje achter de auto hadden, kon meteen de kinderwagen mee.

Toch wel een apart gevoel hoor. Nu voel ik nog hoe mijn schaambeen heen en weer klappert..( Volgens mij heeft baby 1 met 2 handen dat bot vast en is er heftig aan het schudden: “Kan dat stuk?!?!?!?) Ja, lieverd, dat kan stuk, doe je voorzichtig?..En straks liggen er hopelijk 2 gezonde baby’s de wagen!! Nog maar 2,5 week, en dan zou ik in Hoorn kunnen bevallen, en niet in een Academisch Ziekenhuis!. Ik denk dat dat toch mijn persoonlijke mijlpaal zou zijn hoor. Ik weet wel dat dan nog niet alles gezegd is… als er al complicaties zouden ontstaan, moeten ze alsnog weg, maar daar wil ik eigenlijk niet aan denken. ( Doe je stiekum toch, vooral als s’nachts de slaap weer ver te zoeken is). Ik ben zo blij dat ik en de tweeling het avontuur van 3 weken geleden zo goed doorstaan hebben. Die weeënremmers hadden trouwens nog een voordeel: Ik heb een hele tijd geen kramp in mijn kuiten gehad!! Helaas…die stoffen raken nu uit mijn lichaam, en de kramp komt ook weer terug. Gelukkig nog niet zo erg als dat het geweest is, dus laten we duimen dat dat zo blijft ;-))

Ik ga er gewoon voor om de kids zo lang mogelijk bij me te houden. Dat is mijn streven voor elke dag, en elke dag ben ik blij dat het me weer gelukt is. Het genieten van de zwangerschap wordt af en toe wel moeilijk zo, maar ik probeer mede met behulp van dit dagboek een heleboel leuke herinneringen vast te leggen. Nog maar 10 weekjes!!!!!:-))

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.