Carnaval

Zo… eindelijk tijd om even achter de pc te kruipen. Guido achter de tv en de kids gegeten en gewassen in hun bedjes. Allemachtig, wat is schmink er toch vervelend af te krijgen! Vooral als je op het onzalige idee komt om een Zorro, een clowntje en een poes te gaan creeën van die koppies. Wel leuk hoor, die voorpret en zo. En dit jaar hadden we het geluk dat de optocht voor ons huis langskwam, het was dus een kwestie van opwachten en aansluiten.
Ik voelde me toch wel schuldig dat ik niet met ze meekon dit jaar. De optocht meelopen is op dit moment sowieso uit den boze, maar het clownsoptreden dat de vereniging georganiseerd had zag ik ook niet echt zitten. Femke had dus geld en instructies meegekregen, en ze heeft het uitstekend gedaan!! ( Wat de kids niet weten, is dat ik toch wel heel erg ongemakkelijk thuis zat, en toch stiekum met de auto naar de zaal gereden ben om even te checken….wat zaten ze lief op een rijtje naar die clown te kijken!.. Waarom luisteren ze nooit zo goed naar mij?? Het zal toch niet door die neus of zo komen? Zo ga ik er toch echt niet bijlopen hoor!!) Maar goed, ze hebben zich uitstekend vermaakt, en daar ging het om.

De tweeling heeft zich trouwens ook enorm vermaakt, volgens mij heeft baby 2 zich vandaag weer omgedraaid.. Het gaat wel steeds zeerder doen hoor, dat grapje. Ik ben nu 29 weken en 3 dagen zwanger, dus volgens de boeken moeten ze nu ongeveer wel klem komen te liggen. Waarom lees ik dan zo vaak dat tweelingen zich doodleuk met 36 weken ( of nog later) nog draaien?? Ik weet wel dat Emiel dat nog deed met 36 weken, maar die zat alleen in mijn buik, en dat vond ik al een niet zo leuk grapje van hem. Ik geloof dat ik toen de hele middag heb zitten janken van de pijn, maar dat kan ook van de bekkeninstabiliteit komen die ik toen had. Daar heb ik trouwens nu niet veel last van, behalve dan met opstaan en de eerste stappen die ik neem. Maar dat is misschien ook wel logisch als je zwanger bent van 2 kindjes?? Nou ja, nog even volhouden!!

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.