Mijn eigen dagboek!! :D

Hallo allemaal!!

Nou, hier is dan mijn eigen dagboek! Ik denk dat het voornamelijk over mijn gezin zal gaan, en over de zwangerschap van de tweeling. Ik zal me eerst even voorstellen, dan heb je een klein idee waar je aan begint :-). Ik ben Jolanda, 32 jaar oud ( nog wel) en ik woon samen met Guido. Wij verwachten samen een tweeling, waarvan ik nu 29 weken zwanger ben. Ik heb uit een eerder huwelijk 3 kinderen, een meisje en twee jongens. Guido heeft ook twee kinderen, een jongen en een meisje. Een groot gezin dus. Dan lopen hier nog 4 katten en een hond rond, dus echt vervelen doe ik me niet!!

Vandaag dus mijn eigen dagboek geopend. Ik hoop dat ik er snel uit ben hoe het hier allemaal werkt en zo, en hoe ik de boel kan opleuken. Ik ben vandaag voor het eerst sinds 2 weken weer op school geweest van mijn kinderen. Niet dat ik nou zo ontaarde moeder ben, die nooit op school komt, maar na een week ziekenhuis en een weekje thuis bijkomen, wilde ik wel even naar de weeksluiting op school. Met de auto heb ik me af laten zetten bij school, en de terugweg heb ik heel langzaam en rustig gelopen.

Ik ben een week opgenomen geweest in het ziekenhuis, omdat ik dus met 27 weken weeën kreeg. Een beetje te vroeg, dus 2 dagen aan de weeënremmers gelegen. Op maandagochtend mocht ik eraf, maar het feest begon weer opnieuw. Mijn gyneacoloog heeft toen contact gezocht met een academisch ziekenhuis waar plaats zou zijn voor een moeder en twee couveuse-kindjes, en de dichtstbijzijnde was het Radboud in Nijmegen…. Dat viel wel even tegen als je zelf in de kop van Noord-Holland woont. Na 1.5 dag rustig gehouden te zijn met een soort slaapmiddel, werd het steeds rustiger in mijn buik. Ik had ook medicijnen gekregen om de longrijping te bevorderen bj de tweeling, maar ik was toch erg blij dat er verder niets gebeurde. Op donderdag kreeg ik een controle-echo, en als die in orde zou zijn, zou ik weer naar huis mogen. Helaas….de jongste had opeens minder vruchtwater, maar een echte reden is er tot nu toe nog steeds niet voor gevonden. Ik word dus nu regelmatig gecontroleerd, en zodra er iets veranderd zijn we er op tijd bij. Help dus alsjeblieft met duimen dat die kleine het goed blijft doen.

Zo, ik heb al een heleboel verteld, nu kijken of ik het nog op het www kan krijgen ..tot later!! ;-))

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.