En bedankt Paul en Frans!

Raar medium, dat Social Media! Gebruikte ik mijn dagboek ‘in the early days’ vooral als  ‘van –me-af-schrijf’  therapie , zo gebruik ik nu meerdere media om toch echt dingen te gaan bereiken.  Ik dacht dat ik geen totale digibeet was…tot ik gisteravond op Facebook een oproep van Paul Geerstsma  (  https://www.facebook.com/Netwerk.Ondernemers )  las.

Zijn er nog mensen met weblogs, websites of webshops die wel wat extra bezoekers en potentiële klanten kunnen gebruiken? Doe even een melding, dan fix ik dat… #omdathetkan

Ik twijfelde…  Zou hij iets met mijn dagboek kunnen dan? Zat ik wel in zijn doelgroep? Ik ging er vanuit van niet en meldde dat ik wel een weblog had, maar dat ik nog met een blog bezig was. “Link droppen!!” was zijn reactie.
Maar toch…. Wilde ik tientallen lezers die ik niet ken, op mijn weblog?  Wat voor mafklappers trek je aan? Er staan ( vooral in de voorgaande jaren) best privé-dingetjes op.
Maar was dat nou niet net de reden waarom ik mijn blogs ben begonnen? Om anderen te laten lezen hoe een (toen nog) éénoudergezin met 5 kinderen, waaronder een te vroeg geboren tweeling , en een zoon met gedragsproblemen draaide? Wilde ik nou juist net ook die leuke dingen delen! JA !!

En ik besloot de link op FB te droppen….binnen no-time had ik 30 hits. En echt ging het los, toen hij de link onder zijn account Mediamix ( en nog 8 anderen geloof ik) de link ging twitteren. Ook anderen pakten dat op en op FB ontstond er een discussie over templates van word-press  ( geloof ik….ik heb dus met mijn wenkbrauwen op mijn achterhoofd geprobeerd de discussie te volgen, maar heb het maar opgegeven. Soms moet je je niet slimmer voor willen doen dan je haarkleur 😉 )

Uiteindelijk heb ik leuk zitten babbelen met Paul van Mediamix,  Frans van Xaliber_NL   (  http://www.xaliber.nl/ )en nog een aantal mensen die de discussie kwamen binnenwaaien. Ik heb in jaren niet zoveel hits gehad. Geen reacties..maar dat komt misschien nog wel.

Maarre…wil je méér hits je site, weblog of webwinkeltje? Ik wil je graag voorstellen aan Paul en Frans…verdomd het werkt ook nog, dat rare Twitter!!!

2 thoughts on “En bedankt Paul en Frans!

  1. Frans Heidenis says:

    Hallo Jolanda,

    Kan me voorstellen dat het tesprek af en toe te ingewikkeld werd, zeker als je niks van programmeertalen e.d.weet. Maar daar tussen door was het een leuk gesprek met jou, daarna nog even doorgegaan op twitter. Een goede tip is om zo nu en dan zelf je link te twitteren van je blog of als status op facebook. Volgers en vrienden kunnen deze dan delen en zo krijg je vanzelf steeds meer bezoekers. Ik wens je veel succes met je blog, en zal nu en dan eens een kijkje nemen. Bedankt voor het noemen van ons op je blog is een leuk stukje geworden 😉

  2. Hoi hoi!

    Leuk stukje! En inderdaad wat Frans Heidenis zegt. Gewoon je linkies twitteren op Facebook zetten. Krijg je vanzelf bezoekers! Leuk blog en ik kom hier zeker vaker terug om je blogs te lezen.

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.