Onthand..

Wat een drama is dat toch… als er ‘even’ iets misgaat op je pc..
Ach..systeemherstel aanklikken  ( laat ik dan denken dat hij naar een laatste ijkpunt gaat…waar alles nog ‘goed’ was)

Maar nee… mijn wenkbrauw ging al omhoog toen hij om de installatiecd vroeg…ANNULEREN die hap!! Dat wil ie dus niet meer. Hij wil die cd. En ja…dit is dus XP..niet eens Vista!! Er staat hier wel een Vista laptop in huis…zou dat besmettelijk zijn? Dat typische vista-gedrag dus…

Nou ja…zelf uitzetten lukt niet meer…laat ik nou eens verstandig zijn, en niet mijn eigen zin doordouwen. ‘T is tenslotte een pc van 8 jaar oud, de stekker er zomaar uittrekken kon hij misschien niet eens meer overleven  Jootje gaat dus de installatiecd pakken. Want dat heb ik gelukkig wel keurig ‘voor de grijp’  .
Cd erin, en de geluiden die dan uit mijn pc te horen zijn zouden Wall-E een natte droom bezorgen. Mijn Gos, wat een schrootgeluiden… het gepiep en gekraak en gerammel zijn bijna niet te overstemmen. Ik doe nog een schietgebedje dat mijn pc dit overleefd, en dat alleen systemen nagekeken worden..niet dat alles overschreven wordt. Dat HAD ik tenslotte ook aangeklikt.

Maar mijn pc is mannelijk. Eerst doet hij niks, en als je hem dan EINDELIJK aan de gang hebt, issie zo overijverig dat er dingen gebeuren die nou ook weer niet de bedoeling waren…

Ik ben dus al mijn afspraken, contactpersonen, adresgegevens, telefoonnummers maar nog het ergste: alle mailtjes van instanties ( voogd ed) en wachtwoorden kwijt!!!
En dan natuurlijk alle verjaardagen en memoires aan mezelf.. ( mijn hormoonschommelingen en gevoelens hield ik nauwkeurig bij… )

Mijn vriendelijke verzoek is dan ook…
Zou u, mits u natuurlijk nog bij mij bekend wilt zijn, uw adres, telefoonnummers, mail en verjaardagsgegevens kunnen/willen mailen?
Dat mag via Hyves
Mocht er hier iets misgaan, ga ik ervan uit dat er hier wel kundige mensen werken die dat systeemherstel-knopje niet eens nodig hebben

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.