Identiteitscrisisje

Je kunt merken dat er nieuwe mensen in het leven van de tweeling komen. Ondanks dat de jongens twee-eiig zijn, lijken ze heel erg op elkaar en vooral deze nieuwe mensen moet ik de uiterlijke verschillen tussen de heertjes duidelijk toelichten. Maar blijkbaar raken ze af en toe zelf ook in de war..:

De jongens zijn aan het douchen.
Sydney zit op de grond met bakjes en bootjes te spelen, maar op zo’n manier dat Boy niks heeft, en er ook niet bij kan…hij staat er dan ook een beetje verloren bij en kijkt naar mij.

Hij kijkt weer naar zijn broer en vraagt :”ben jij Syd??” en tegelijkertijd kijkt hij in de nek van zijn broertje waar duidelijk waterpokkenlittekens zichtbaar zijn . “Ja….ow…dan ben ik Boy”…..

——————————————————————————

’s Avonds hebben wij vanaf de keukentafel vrij uitzicht op de volle maan. We eten wat later vandaag, en die maan valt dus enorm op.
Sydney vraagt dan ook waarom de maan altijd zo licht is.
Omdat ik even het nut niet zie het hele plantaire stelsel en de dynamiek daarvan aan een 3 jarige uit te leggen,
maak ik me er met een volle mond maar even snel vanaf. “Weet ik niet hoor jongen..” ..Boy weet het wel.. en met een air van een puber zegt hij: “Omdat het buiten zo donker is!!… en vooral de “DUH!!!” die er achter aan komt laten me bijna in mijn kipje stikken

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.