Positief blijven

Naar aanleiding van de reaktie van Hepie, voel ik me even geroepen om te reageren.

Ik weet niet hoeveel een mens kan dragen..heel veel blijkbaar! De gelovigen onder ons zullen zeggen dat Onze Lieve Heer je niet teveel zal geven, maar daar geloof ik niet zo in. Als dat zo was , wil dan iemand Hem vertellen dat ik ondertussen behoorlijke pijn in mijn rug krijg?? 😀

Ik denk persoonlijk dat dingen op je pad komen, maar dat het aan jezelf is wat je ermee doet.

Je kunt je kop in het zand steken ( zoals ex 1), maar dan los je niks op.

Ik geloof ook dat iedereen zo zijn eigen pakkie heeft, alleen ik ben er wat opener in denk ik. Iets te open, zou mijn familie nu roepen, maar ja.

Ik denk ook dat als alleenstaande moeder van 5 kinderen, het bijna onmogelijk is om ‘probleemloos’ door het leven te gaan. Een puberdochter alleen al kan de nodige kopzorgen geven!! Dan een jongetje met een verstandelijke beperking, zoals dat dan zo netjes heet… Een jongetje van 6 die ook ondertussen flink van zich afbijt ( zal tijd worden!) en een tweeling van 1.5

Ik bedoel maar… 😉

Over de tweeling gesproken: weer een mijlpaaltje vandaag!!

Ik ben vanmiddag met aan elke hand een kind, vanaf  mijn keuken, door de kamer, door de hal naar buiten, tuinpad af, weg overstekend naar de auto gelopen!! Wat een rijkdom voel je dan!! We gingen even naar tante Yvette, want oma was met Emiel en Siebe naar de kermis in Hoorn. Ik zag het niet zo zitten om een paniekaanval op te wekken door met 4 kinderen, waarvan er 2 telkens weglopen en 2 in een dubbele wagen zitten over de kermis te gaan: koffie drinken bij mijn vriendin is dan een veel beter idee toch?? 😉

Het gaat hartstikke goed met de jongens, Boy kan zelfs al voetballen 😉

06082006_024_1

12 thoughts on “Positief blijven

 1. Eindelijk ben je d’r weer!! Ik maakte me al zorgen…
  Moet wel zeggen dat je in de tussentijd weer behoorlijk wat voor je kiezen gekregen hebt en die onzin van de heer geeft je niet meer dan je dragen kan..dan mag er hier ook wel een stop op.

  Kom gauw weer gluren op je site en wens je heel veel sterkte met alles, maar natuurlijk ook superveel geluk!

  DIkke kus!

 2. Anja says:

  Ieder krijgt wat ‘m toekomt… ook zo’n dooddoener! 😉
  Positief blijven is inderdaad de enige manier om er doorheen te komen, maar dat is soms verd*** moeilijk!
  Fijn dat het zo goed gaat met de tweeling en (zo tussen de regels door te lezen, of lees ik het nou verkeerd?) ook met Siebe. Geweldige foto van de mannen!
  Kus voor jullie allemaal!

 3. mooi moment, met 2 kindjes aan je hand de weg oversteken.
  met die van mij lukt dat niet eens, die weten niet hoe snel ze hun handen los moeten wringen om er snel vandoor te gaan. iets meer aan mama’s broekspijpen hangen zou geen kwaad kunnen.
  ik ben zo blij dat je weer terug bent op je log!

 4. Possitief blijven is niet altijd gemakkelijk.Soms is de berg wel heel erg hoog.Tuurlijk is het onzin dat je krijgt wat je kunt dragen.Of je daarom alle ellende dan ook maar krijgt..en wie zegt dan dat je het allemaal aankan.tuurlijk is het niet niks.Maar ik zag geloof ik een kleurverandering op je log,dus verwachte elk moment een update,hier is die dus.begrijp ook best dat er niet altijd de puf is om te loggen.Maar zal zekers nu weer komen lezen

  liefs

  Jeanette,mama van Dion&Giovanni en inmiddels onze derde zoon Fabian

 5. Wauw zeg die koppies worden steeds mooier wat een stel en dat vond ik ook zo heerlijk de eerste keer alleen met ze op stap aan de hand en het gaat nog steeds goed de wandelwagen is alweer een paar manden geleden verkocht (ze zijn dan ook 2 1/2 jaar) maar dat gevoel dat je meer vrijheid hebt als je ze niet voor ieder stukje in en uit de buggy hoeft te halen, heerlijk!

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.