Even bijpraten

Jeetje mina, hoe druk kun je het hebben??
Best wel druk dus.. druk genoeg om niet eens de tijd te hebben om te loggen
Woensdag moesten we voor controle naar de kinderarts. Boy weegt nu 8250 gram en is 71 cm, en Sydney weegt 7980 gram en is 2 cm kleiner.
Dat gaat nog steeds gelijk op dus, en daar ben ik blij om, want Sydney was best veel afgevallen toen hij ziek was.

Donderdag moest een vriendin van mij plotseling naar het ziekenhuis, dus haar dochter en hond kwamen onverwachts logeren.
Best leuk, maar door alle commotie van de vorige week moest ik nog steeds de Kerstman helpen met zijn kadootjes inslaan en had ik ook nog geen enkele boodschap gehaald voor het komend weekend.
Gelukkig kwam mijn moeder te hulp en mocht ik haar autootje lenen. Dat scheelt een heleboel tijd zeg!!! Of je nou 3 keer naar het dorp moet lopen of je gooit alles in 1 keer achterin……
’s Middags kwamen de kids eerder uit school, en moest ik nog een truitje halen voor het dochtertje van mijn vriendin, voor onder haar mooiste jurk!!
Leuk hoor, weer even meidenkleertjes halen ( niet dat ik niet blij ben met mijn jongens, maar er is zoveel leuke meidenkleding!!)

Daarna snel het hele span onder de douche gegooid, mooie kleertjes aan, en op naar school voor het Kerstdiner!!
Aansluitend een Kerstmusical, waarin Femke een stukje solo mocht zingen, Emiel in het koor zat, en Siebe een rolletje had.
Hoezo mijn kinderen kunnen zo naar de toneelschool??? En natuurlijk zaten een apeNtrotse mama en oma vooraan in de zaal…….

Ondertussen was mijn vriendin weer terug uit het ziekenhuis, maar die mocht 24 uur niet alleen zijn. En haar man heeft net een nieuwe baan, en moest om half 6 vanmorgen al weg..
Vind dan maar eens ‘oppas’ voor je vrouw.
Guido moest gisteravond al vroeg beginnen, dus kon ik voorstellen om haar op te halen zodat zij en haar man in ons bed konden slapen. Ik zou dan op de bank slapen ( geen probleem hoor, ik was zo moe dat ik zelf op een stoel zou kunnen slapen).
Dan kon hij gewoon naar zijn werk, en bleef mijn vriendin lekker een dagje hier uitzieken. Ook een leuke verrassing voor haar dochter, die niet wist dat mama alweer thuis was.

Dus vandaag lekker kalm aan gedaan… moest ook wel, want ik kon mijn armen amper optillen van de pijn in mijn schouders.
Gelukkig heb ik een kerel met gouden handjes, dus hij heeft mij vanmorgen gemasseerd en toen voelde ik me al een heel stuk beter. Ik kon in ieder geval de tweeling weer tillen .

Vandaag had Sydney een slaapdag, dus kon ik lekker even alleen met Boy weg. Wat een luxe zeg!!

Boy voor het eerst voorop de fiets..hij vond het prachtig!!!

Dit weekend hebben we een andere vriendin met haar zoon te gast, dus ik weet niet of ik nog kan loggen voor de Kerstdagen, maar zo niet, dan wensen wij iedereen hele fijne feestdagen toe.
Liefst met familie en vrienden die je al heel lang niet gezien hebt!! Maak er mooie dagen van, en een Kerst zoals die bedoeld is!! Dagen van bezinning …tel je zegeningen… en wees blij met de mensen om je heen!!
Dikke knuffel, Jolanda en Guido

22 thoughts on “Even bijpraten

 1. Bij deze wil ik jullie ook hele fijne feestdagen wensen.Over dat meidenspul…Vandaag was ik in de stad en zag veel leuks hangen…voor meiden..Er is voor meiden vaak meer aanbod.Ik kon vandaag jammer genoeg voor mijn boys niet slagen op wat ondergoed na.Das ook het enige wat ik gekocht heb πŸ™ Jeanette

 2. ’t Is ook nooit goed… Ik zou weleens wat minder roze in huis willen! πŸ˜‰ Bij de jongste heb ik het (nog) zelf in de hand, maar ons oudste prinsesje heeft toch duidelijk haar eigen smaak (=roze :D) hoor!
  In ieder geval hoop ik dat jullie hele fijne en vooral ontspannen dagen hebben! Veel plezier! En nog bedankt voor de kaart trouwens, was ik bijna vergeten!

 3. laura says:

  Als de helft van een twee-eiige tweeling met drie oudere zussen was het apart om deze site tegen te komen. Hoe vaak gebeurt dat nou? Eerst drie apart en dan nog een tweeling erachteraan! Mijn tweelingzusje en ik zijn 20, onze oudere zussen 22, 24 en 26. Allemaal meiden (ja m’n vader werd er gek van) en een moeilijke tijd achter de rug in de pubertijd, maar nu allemaal volwassen en een mooie band met z’n vijven! En trots dat mn moeder is! Als jullie het leuk vinden stuur ik een keer een foto!

 4. Achja….heerlijk dat masseren, he? Das ’t voordeel van een Indische(v)echtgenoot! Wij Indoozen noemen dat ‘pidjet’en wordt ons met de paplepel ingegeven, hoor! πŸ˜€ πŸ˜€ Prettige 1e Kerstdag!

 5. voor jullie ook fijne kerstdagen! geniet er lekker van, schuif de zorgen even opzij! maar dat gaat vast wel lukken. wat fijn dat je je vriendin zo goed geholpen hebt zeg! hopelijk gaat het alweer beter met haar!

 6. beetje aan de late kant meis.. maar wens je nog een hele fijne kerst ( met wat er nog van over is πŸ˜€ )
  knuffffff
  trouwens.. t is me opgevallen dat er de laatste jaren zo vreselijk veel leuke jongens en meiden kleertjes hangen. veel leuker dan toen mijn kids nog klein waren of ligt dat nu aan mij… πŸ˜€
  knufffffff

 7. Het moet wel ERRUG druk zijn als je zelfs geen tijd meer hebt om te loggen, want wat gaat er vxf3xf3r op loggen? πŸ˜‰
  Hopelijk was de kerst een rustige periode en ben je een beetje tot rust gekomen. Sterkte vandaag met alle kerstkliekjes! 8)

 8. Jee….wat heb jij het druk gehad afgelopen dagen…petje af hoor hoe je dat allemaal zo geregeld krijgt. Ik zou helemaal in de stress raken.
  Ik hoop dat je fijne kerstdagen hebt gehad! Alvast de allerbeste wensen voor 2006!

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.