Avondje uit

We zijn (eindelijk!!) weer eens uit geweest.
Ik vond dat we dat wel verdiend hadden…
De laatste keer was naar Sensation, en dat was in Juli
We konden het zaterdag bijna op de fiets af.
Op naar Floorfillerz
Een heftig avondje, dus zet je geluid zachter als je de link aanklikt
Bas en Ram vielen tegen, maar ja…als er om 10 uur nog maar 19 (!) mensen binnen zijn, dan moet je als dj’s ook maar de inspiratie vinden om goed te gaan draaien.
Wie wel helemaal te gek waren, waren ( alweer) de Alpha Twins

(foto geleend van Partyflock)
Ik vind het zo leuk om te zien hoeveel plezier die jongens hebben met elkaar. Met heel veel enthousiasme wisten ze het publiek massaal ( ahum) in beweging te krijgen, wat op zich toch een prestatie genoemd mag worden tussen al die boeren.
Sorry dat ik het zeg, maar als je naar dit soort feesten gaat, ga dan om te dansen…zuipen kun je thuis goedkoper doen toch??
Maar goed, Guido, Nico en 2 collega’s van Guid en ik hebben ons uitstekend vermaakt, en hadden er schijt aan weinig last van dat we nogal bekijks hadden .
Het feestje was om 4 uur al afgelopen, dus we hebben nog even lekker thuis nagezeten, gedoucht en ik kan me er weinig meer van herinneren dat mijn hoofd het kussen geraakt heeft .
De tweeling was voor het eerst een nachtje bij oma te logeren, en hebben daar als roosjes liggen slapen en zich keurig gedragen.
Ik heb me even lekker kunnen ontspannen, heb lekker gedanst ( helaas niet zo lang als ik zou willen, want ik merk dat ik toch nog niet mijn conditie terug heb), en heb ook nog een beetje kunnen uitslapen.
Dus…. iedereen die heeft geholpen dit mogelijk te maken: Bedankt!!

10 thoughts on “Avondje uit

  1. Je hebt helemaal gelijk! Ik snap ook niet waarom mensen eerst moed moeten indrinken. Maar goed, ik ben al gek genoeg van mezelf…dat scheelt ghehehe.

    Leuk dat je het zo naar je zin gehad hebt! Was een prima idee! 😀

  2. EIndelijk weer een beteje afleiding en ontspanning! Zou eigenlijk vaker moeten gebueren, maar helaas kan dat niet altijd begrijp ik. Maar wel fijn te lezen dat jullie het zo naar je zin gehad hebben..hebben jullie ook wel verdient hoor!

  3. Nou die zaal op de foto lijkt wel een beetje op die in Hengelo.Daar was het ook erg duur overigens.2 euro plasic bekertje drinken.wc 50 cent.Ps hoe heeft je zusje het gehad op de eigtiesparty? overigens wij waren zaterdagnacht eerder thuis en mocht niet zuipen haha 😉

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.