Weg kwijt

Kan iemand mij even iets uitleggen?
Want ik begrijp het niet helemaal…
Eigenlijk begrijp ik er geen reet niks meer van.

Want als je als moeder al aangeeft dat je denkt dat je kind in een pleeggezin beter af is…
En je als vader aangeeft dat je grote problemen hebt, die heel veel tijd gaan kosten om op te lossen..en je ook aangeeft dat je eraan twijfelt of het uberhaupt wel gaat lukken, “want je denkt al 42 jaar zo “…
Als de ouderling die hulp geeft aan vader ook eraan twijfelt of het wel goedkomt: want vader denkt wel heel erg zwart/wit…
Als de GGV’ er aangeeft dat vader zich niet aan afspraken houdt..
Als school aangeeft dat het slechter lijkt te gaan met Emiel…
Als de hulpverlener zelf al toegeeft dat zij haar twijfels heeft bij de juistheid van de beslissing om Emiel (tijdelijk) bij vader te plaatsen…

KAN IEMAND MIJ DAN UITLEGGEN WAAROM DIE JONGEN DAAR NIET WEG GEHAALD WORDT????

17 thoughts on “Weg kwijt

 1. Ik kan het je niet uitleggen Jolan, terwijl het zo heel helder klinkt allemaal, dus schiet mij maar lek (niet letterlijk aub) want ik snap het niet.
  Maar wie moet die beslissing eigenlijk nemen?

  dikke knuf Har

 2. Hoi Jolanda,ik reageer nooit op de logjes over je oudere kinderen.Omdat ik gewoon geen verstand heb van al die instanties.Maar ik vind dit wel een rare toestand worden.Meid sterkte,hou je taai.Meer kan ik niet zeggen

 3. heel duidelijk zoals jij het aangeeft, duidelijker kan gewoon niet…
  ik snap het ook niet hoor, weet wel dat jij echt het beste met hem voor hebt. sterkte hoor meis, ik denk aan je! knuffel!

 4. nousha says:

  dikke knuff meis, want hoe graag ik je ook alel antwoorden zou willen geven ik heb ze niet! Des te meer heb ik hier een stel armen om je te knuffe als je het even niet meer wil zien en gewoon even wil huilen. Ken het gevoel heel goed.. En hoe clichxe9 het ook klnkt ooit komt alles echt goed!! echt waar

 5. katkiller says:

  ja jolanda een antwoord heb ik niet …….maar zo telezen heb jij je vechtlust niet verloren ,ga zo door …….het komt allemaal heus wel goed ……..heb hoop,…..en een dikke knuf van mij …….ambtelijke molens draaien langzaam,,,,,,misschien hun hersens ook,,,, 🙂

 6. hoi jolanda…. ik ben een aantal jaren pleegvader geweest, en ben een beetje uitgekeken geraakt op allerlei instanties…. 🙁
  het lijkt wel alsof er geen logica bestaat……………….

 7. Hoi!

  Ik lees nu je verhaal een beetje terug en ik vind het heel triest allemaal dat je zoontje bij zijn vader zit…Ik lees ook dat je gelovig bent….ik hoop dat je het vertrouwen in de Heer niet opgeeft! Wij zijn nu zelf bezig met pleegzorg, we willen graag een kindje opvangen….ik weet dus een beetje waar je tegenaan loopt, jij dan via de andere kant. Maar ik hoop dat het allemaal goed mag komen!!
  Sterkte met alles!!
  Liefs Henrike

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.