Weinig te liegen

Niet veel te liegen vandaag..
Het normale leventje is weer begonnen, wat de kids aangaat dan.
Thuis is het toch wel ff wennen. Paps in de nachtdienst.
Heeft wel een groot voordeel: ik word nu ’s morgens wakker gemaakt met een mok koffie
Daarna kunnen we samen de tweeling verzorgen, en tegen de tijd dat Siebe uit school komt, gaat hij naar bed.
Dat is dus wel wennen, ik kan wel een bandje maken met de tekst: Zachtjes met de deuren!!!
Nou ja…. het is deze week even niet anders.
Voor de rest heb ik de ideale huisvrouw en moeder uitgehangen vandaag… ben weer trots op mezelf.

20 thoughts on “Weinig te liegen

  1. ik ben vandaag verre van ideale huisvrouw…. ik heb nog geen donder uitgvoerd. ja, nu lekker even internetten… heeeel belangrijk! maar let op…. ik ga zo de was ophangen! jahaa ik ga toch nog wel wat doen….hi hi hi

  2. En ik maar denken dat t aan mij lag .. je sociale leven op een laag pitje ๐Ÿ˜€ Ben gelukkig niet de enige zo te lezen.. en ik ga zo ook even voor huisvrouw spelen ( een franse dan) ff wapperen met t stofvod.. stofzuiger slinger geven en op naar t strand..t kan nu nog ๐Ÿ˜‰

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.