Wasdag…

Maandag was dag??
Nee hoor, hier is het elke dag wasdag!!

Dat krijg je met een gezin met 7 personen. Het scheelt zeker nu de drie oudsten bij hun vader zijn…en het scheelt binnen als die zon nu eindelijk eens komt. Want je raad het al: Nadat deze foto’s gemaakt waren, kon ik als de wiedeweerga naar buiten om alles weer binnen te halen .
Maar morgen wordt het beter!!!….schijnt het….

23 thoughts on “Wasdag…

 1. pff ik heb al ruim 15 wassen in de week en wij zijn maar met 3 op het moment..
  kort rekensommetje inclusief katoenen luiers.. ( zijn beter en goedkoper he?;) )
  heb jij meer dan 40 wassen in de week..wassen vouwen strijken.. pff petje af… dat is een giga klus.
  trusten vast voor straks πŸ˜‰

 2. 40??? Nee, ik denk dat ik op 15 wassen in de week kom. En dan moet ik heel eerlijk bekennen dat het beddengoed er normaal gesproken 1 keer per week afkomt.( vies he?)
  Als het warm weer is of er heeft er eentje de wc niet gehaald dan wel vaker hoor…maar wanneer was het ook alweer warm weer??? πŸ˜‰

 3. leuk he die was, ik heb ook nog een hele berg strijk, en elke dag zeg ik vandaag ga ik strijken, maar dan komt er weer want tussen en nu is die berg echt zo hoog. nu heb ik helemaal geen zin meer morgen doe ik het echt πŸ˜€

 4. Kom ik aan met gem. zo’n 5 wasjes in de week.. πŸ˜‰ haha, maar ik mag hopen dat daar over zo’n 8xe19 maanden wat extra’s bij komt! πŸ˜› Hoera, voor de droger!! πŸ˜›
  bedankt voor je reactie! we blijven nog even duimen! succes, met de kids!!
  gr. petra

 5. amaai! Ik heb elke dag 1 was. En natuurlijk alles in de droogkast!

  Hier in belgie zijn er niet zoveel mensen die katoenen luiers gebruiken. Wij zijn meer een pampervolkje…

  Ik zou jouw strijk niet wilen doen!

  En 1 keer per week het beddengoed is toch meer dan voldoende! Je kan toch moeilijek elke dag nieuwe lakens opleggen?

  alles goed met de kids?

 6. Ik heb maar twee kids en een man; maar de oudste is elf en een beginnende pubermeid en de jongste is vier met zindelijkheidsprobleempjes. Niet te geloven wat een was je dan ineens hebt! Erg leuke en interessante weblog overigens.Veel succes/sterkte met je ex-man en aanverwantte problemen.

 7. Haha,hier ook elke dag 1 was en in het weekend het beddengoed.Als het even kan op de lijn en anders maar in de droger.Gelukkig geen katoenen luiers,petje af hoor,dat je dat er ook nog bijdoet!!!Ben net klaar met mijn strijkwerk.Even uitpuffen achter de pc πŸ˜€

 8. Ha Jolanda, ik heb gemiddeld 4 a 5 machines per week, maar wij zijn dan ook maar met zijn 4-en. Lang leve de droger πŸ˜‰

  En ik verschoon de bedden maar eens in de 2 weken hoor en komt er een was bij!

  tot typs
  groet en knuf Har

 9. Oke, laat ik eerst vertellen dat ik de luiers dus niet strijk he!! Ik hang ze dubbelgevouwen op, zodat ze strak opdrogen. Hoef je ook niet meer te strijken( truukje van de kraamhulp :D)
  Verder strijk ik alleen overhemden, en die worden hier bijna niet gedragen. En als er iets te strijken valt heb ik een schoonmama die dat graag doet. Ikke is een bofbips πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

 10. vreselijk he al die was? πŸ˜‰ hier dus ook, minstens 2 a 3 wassen per dag πŸ˜• en als je dan denkt dat je eindelijk die mand leeg hebt komt er wel weer iemand die nog wat (een hele berg meestal ;)) in zijn kamer had liggen πŸ˜•

 11. katkiller says:

  hoi brenda geef mij je strijkgoed maar. πŸ˜€ sorry voor mijn naam elders kittekat ,nee die naam was fout.hoi jolanda jou strijkgoed doe ik ook wel,met veel plezier. πŸ˜‰ πŸ˜€

 12. “bofbips” noemt ze zichzelf… Jemineetje! Wat een luxe leventje heb ik dan toch! πŸ˜€ En als je de was buiten droogt, ruikt ’t zo lekker! Ik duim voor veel droge dagen! πŸ˜‰

 13. Ik ken het, wij zijn met z’n zessen en hoe ouder ze worden hoe groter de broeken dus hoe meer wassen. De machine staat bijna dagelijks 2x te draaien. Strijken doe ik zo min mogelijk, ik gooi alles in de droger, als je het dan meteen opvouwt heb je bijna geen kreukels, en als ze er wel zijn, dan doe ik net of ik de kreukels niet zie hahaha.

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.