Aangename verrassing

Kijk, dat doet mijn moederhart weer goed…
Ondanks dat ik denk dat Emiel denkt dat ik een rotmoeder ben, denk ik dat het nu wel meevalt met dat denken van Emiel…
( HIhi.. begin rustig opnieuw )
Ik bedoel eigenlijk:
Emiel kwam vandaag onverwachts even thuis!!
Ik heb hem heel voorzichtig uitgehoord, maar ze gaan volgende week pas op vakantie. Deze week zijn ze dus nog lekker veilig dicht in de buurt.
Ex en ik wonen op zo’n 5 loopminuutjes afstand van elkaar, dus dat was een eitje voor Emiel.
Hij is de hele middag gebleven.
Even achter de pc gezeten om ‘ballonnen te ploffen’ ( spelletje) en hij heeft samen met ons Asterix en Obelix’s Missie Cleopatra gekeken op DVD. Leuke film!! Echt een slecht-weer-aanrader.
Ik heb hem voor de zekerheid toch z’n pa maar even laten bellen dat hij hier zat.
Weet ik meteen dat hij nog steeds zijn oude 06 heeft

Verder heb ik weer mijn best gedaan werk te vinden. De nodige telefoontjes gepleegd, en morgen maar even terugbellen over een baan in een bowlingcentrum/kartbaan.
Je moet toch wat…..
Alle banen waarvoor ik zo hard mijn best gedaan heb diploma’s te halen zijn allemaal in Amsterdam of IJmuiden..en dan ook nog voor 40 uur. Sorry, gaat deze dame niet trekken hoor!!
Nog even een foto uit de oude doos…. 15 maart, Emiel’s verjaardag vierden we in het ziekenhuis.
Ik lag daar nog ivm de keizersnede, en de jongens mochten speciaal omdat hun grote broer jarig was, bij wijze van uitzondering, van de wiegenkamer af en een kwartiertje bij ons zijn.
Wat zien die jongens er weer klein uit dan!! Ik kan het me nu bijna niet meer voorstellen dat ze zo klein waren…

Boy woog trouwens vanmorgen 6270 gram en was ruim 62 cm
Sydney woog 5910 gram en is 61 cm…… * grijnzzzz*

17 thoughts on “Aangename verrassing

 1. katkiller says:

  wat leuk van Emiel,hij kan toch niet buiten jullie . ๐Ÿ˜ฎ wat waren zij klein? wat groeien ze hard zeg,knuffel voor iedereen. ๐Ÿ˜€

 2. Wat een heerlijke foto.. en jij zult je nu een stuk rustiger voelen nu je iets weet.
  Succes met zoeken naar werk..
  fijne dag vandaag, maar zo te lezen kan die niet meer stuk ๐Ÿ˜‰

 3. leuk die complete foto’s. Vaak sta je er toch niet met je hele gezin op (althans wij niet) en dan is zon foto zo leuk om zelf eens te zien, jezelf zo temidden in zo’n echt gezin…Je hebt al een hele rijkdom om je heen vergaard!!!

 4. bij toeval kwam ik op je log terecht, maar wat een hoop dingen komen overeen met onze situatie zeg! ook wij zijn aan het vechten en ook mijn oudste zoon moet ik voor vechten om hem de hulp te kunnen geven die hij nodig heeft… ik weet dus ook dat je dat enorm veel energie kost en wil je toch even een complimentje geven! je doet het goed hoor!! fijn he als hij dan toch even spontaan naar huis toe komt, heerlijk dat gevoel he? ik wens je heel veel sterkte en een hele fijne dag vandaag ๐Ÿ˜€

 5. Ik lees al weer dat hij bij jou ook niet makkelijk is met het zoeken naar een baan. heb dinsdag zelf ook te horen gekregen dat ik per 1 nov niet meer terug hoef te komen. alles was goed, maar mijn capaciteiten lagen ergens anders. nou snap jij het dan nog. ik niet. ๐Ÿ˜•
  ben in ieder geval al weer druk op zoek naar wat anders.

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.