Hoera!! mooi weer…

Heee…het gemopper heeft geholpen!!
Wat een heerlijk weertje vandaag!
Zoals beloofd hier de foto van de jongens rechtop in de wagen. Ze houden het al best lang uit..puur op wilskracht!! Ze willen alleen nog liggen als ze al bijna omvallen van de slaap, anders kunnen ze niet bij hun duimpjes….

Links Boy..rechts Sydney..
( Ik vind trouwens dat op deze foto best te zien is dat ze twee-eiig zijn hoor.. of ben ik weer de enige??)

13 thoughts on “Hoera!! mooi weer…

 1. Leuke foto! Ik vind dat ze erg veel op elkaar lijken. Waarschijnlijk zie jij het verschil omdat je ze door en door kent. Wij kunnen mijn moeder en haar tweelingzus ook perfect uit elkaar houden, terwijl vreemden zich altijd vergissen! 😀

 2. Ze lijken wel veel op elkaar hoor, o jee het zijn de kleertjes 😀
  Flauwe grap, nee het verschil is goed te zien!!
  Hier zien de meesten het verschil wel maar weten ze nooit wie wie is! 😉

 3. katkiller says:

  ja hoor ik zie het verschil wel .als ik het goed zie heeft boy iets breder hoofdje dan sydney die heeft iets smaller .wat een popjes zeg . 😀 😉

 4. Leuke log, je kan het allemaal leuk vertellen. Mooie foto’s van de kids….alle 6 😮 onee, die 6e was je man natuurlijk,lol
  Ik kom zeker nog eens terug en zal meteen een linkje plaatsen bij mij als je dat goed vindt

 5. Nou, zo naar de neusjes/oogjes/mondjes te kijken zou ik zeggen xe9xe9n eiig?? Wat een heerlijke knullen. Leuk hxe8, nu ze alerter zijn, rechtop zitten enzo. Geniet ervan ondanks al je zorgen. Enne, het is voor mij nu 6 maanden geleden dat ik ben bevallen van mijn jongens, maar ik begin nu pas een beetje bij te komen hoor. Voor jou is het pas 4 maanden geleden….ehh…denk om jezelf. Een zwangerschap en bevalling van een tweeling is niet niks!! Groetjes 8)

 6. ik zie het wel goed hoor! Jij hebt dus ook zo’n twee-eiige tweeling die zo veel op elkaar lijken dat iedereen vraagt: is het een-eiig? net als bijmijn meiden, irritant toch? ze lijken namelijk helemaaal niet op elkaar! Lekkere ventjes hoor, wordt al weer wat! Mila en Sofie houden ze in de gaten, hihi…

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.