Nieuwsgierig!!!!!!!!!

Ik ben niet nieuwsgierig hoor… (WEL DUS!!),
maar wie zijn jullie??
Ik zie via Nedstat dat ik lezers heb van universiteiten en zo..
en uit Noorwegen.. en Frankrijk…en Portugal…
en een heleboel via Google..
En aangezien ik ongeveer 100 hits per dag heb..( of zit er iemand 20 keer per dag te kijken??
Wel leuk trouwens
Ik stel voor: als jullie je nou ff voorstellen,
dan pak ik ff de ijsthee…of een biertje.. of iemand trek in wat anders??
Roept u maar

36 thoughts on “Nieuwsgierig!!!!!!!!!

 1. Tsja, ik geef het toe…..ik kijk ook regelmatig op je website, gewoon uit nieuwsgierigheid eigenlijk.
  Erg leuk om te lezen hoe het er nou in een ander gezin aantoe gaat. En wat een ander nou bezighoudt enzo.
  En als je wil weten wie ik ben..check mijn web-log.

  Enne….cola light graag.. ๐Ÿ˜›

 2. suus says:

  Ik lees af en toe (is 1 x p/dag af en toe?? ๐Ÿ˜• )
  Heb zelf een tweeling (j/m 25-09-04) en een zoontje (2 jr).

  groetjes suus.

  doe maar een wit wijntje (zonder ijs!)
  ๐Ÿ˜‰

 3. nou een lekker koud biertje zou er wel in gaan, met dit heerlijke zomerse zonnetje….(het mag nu weer he…haha)
  Hopelijk is het jou vanmorgen ook gelukt om even heerlijk van de zon te genieten. Heb je al een lekker kleurtje inmiddels??

  groetjes Gabriella ๐Ÿ˜‰

 4. Eva says:

  Nee, ik ben niet van een universiteit of uit het buitenland ofzo, maar gewoon een mama van 2 jongens (4 en 1) en ik kijk altijd eigenlijk elke dag wel even via mama Roos ook bij jou of je nog wat nieuws geschreven hebt. Maar je hebt gelijk, het is wel aardig om me even voor te stellen! Doe maar wat ijsthee voor mij trouwens….

 5. Nou ik ben Harriet en je hebt mijn log ook al bezocht. Moeder van 2 dochters 8 en 13 en doe mij maar een lekker koud wit wijntje als je toch bezig bent ๐Ÿ˜€

 6. Marjon says:

  Lees ook al een tijdje mee via de site van Roos woon trouwens niet ver bij je vandaan in Hoorn je weet wel van DAT ziekenhuis groetjes

 7. mark says:

  uh ja ik ben van een universiteit (RuG) en kwam toevallig hier via de frontpage van web-log.nl Verder niks gelezen, maar ik zag dat jullie om een reactie vroegen. Lelijke kleurencombinatie trouwens ๐Ÿ˜ฎ

 8. Mij ken je inmiddels al als zielig alleenstaand moedertje (WHAHA! NOT!) met xe9xe9n dochter van twaalf! En ik zie dat je ook al weet wat ik wil drinken… Mijn rood wijntje wordt hierboven al ingeschonken! Dank je! ๐Ÿ˜› Gaat trouwens erg hard met die rode wijn, hik… ๐Ÿ˜‰

 9. ik kijk regelmatig op de website van Jose. op haar site staat een link naar de website van Roos, en daar staat weer een link naar jouw site. ben hier dus gekomen via via via. !! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€
  ik ben zelf ook tweelingmama, van Loxefs en Tycho, nu 2 jaar en 3 maanden.
  leuke site heb je trouwens !!

  enne: mag ik ook een heerlijke sorbet i.p.v. een drankje bestellen ?

 10. Nou, als je toch aan het uitdelen bent doe mij maar een witte martini met ijs. 8) Ja ja ik ben die Silvia van dat forum..getver…je komt me ook overal tegen..(toch Har?)

 11. Hoi Jolanda, je weet ondertussen al dat ik vrijwel elke dag op je site kijk.
  Maar hoi kom jij aan Nedstad want ik wil ook wel eens weten waar mijn lezers vandaan komen.
  Maar goed zoals je al wist , dit is Leiden. ๐Ÿ˜€

 12. marit says:

  Ook ik ben hier komen te “voyeuren” ๐Ÿ˜‰ via Roos. Kom (helaas) ook gewoon uit NL (Drxe8xe8xe8xe8nthe) en ben moeder van een zoon van 3 en een meiden-tweeling van 15 maanden!

  Heb je ook een lekker koud rosxe9-tje????

 13. Jeannette says:

  Hoi hoi, ik ben Jeannette, ook “gewoon”uit Nederland, Zuid-Holland en ik kwam via via hier bij jou. Waarom?? Gewoon omdat ik waarschijnlijk net zo nieuwsgierig ben als jij 8) . Ik heb nog niet zo veel gelezen maar het lijkt me hier erg gezellig.

  Voor een Amarula is het nog een beetje vroeg dus doe maar een glas koel, helder water. Met een schijfje citroen graag.

 14. rens says:

  hoi, ik woon in frankrijk ๐Ÿ˜€ ben moeder van 2 en ben via roos d’r site hier gekomen (weet eigelijk niet meer hoe ik daar ben gekomen ๐Ÿ˜• ). Ik vind het gewoon leuk om te lezen hoe andere moeders alles doen. Groetjes uit Frankrijk!!!

 15. hoi hoi. zag je naam een week geleden op t log verschijnen, naam sprak me wel aan, je logjes ook en heb je inmiddels bij mijn favo’s gezet 8) ben nederlandse en moeder van 2 volwassen thuiswonende kids..ben wel de oudste van 4.. dus weet ongeveer uit mijn jeugd wat mijn moeder allemaal meemaakte….en ik ben nieuwsgierig natuurlijk ๐Ÿ˜‰

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.