Mannetje is thuis

Vanmorgen kwam het telefoontje.
Kom me maar halen schat!
Yessss , dus voor de laatste keer weer naar Alkmaar gereden. Hij zat nog even bij mijn zusje op de afdeling, maar was al bijna klaar. Ik heb een hele mooie zijden sjaal gekregen, die hij zelf bewerkt heeft met ecoline. Zwart met tintjes groen erdoor. Heeeel erg mooi en ik ben er ook heel blij mee . ( Foto volgt nog)
Guido heeft vanmorgen nog morfine gekregen. Niks afkicken dus! En niks mee naar huis ook..morgen mag ik Mebutan halen voor hem, maar daar hebben we weinig vertrouwen in.
Morgen dus maar even ter controle naar de huisarts, want het lijkt alsof de ontsteking nu naar beneden zakt. In de bal van zijn voet.
Nou ja…ff afwachten en aankijken maar.
Ik hoop wel dat het nu over gaat, want ik heb ff mijn buik vol van ziekenhuizen. Nu weer tijd voor vrolijk nieuws

13 thoughts on “Mannetje is thuis

  1. jeetje wat een groot gezin ! Bewondering, zal wel een gezellige boel zijn bij jullie (wanneer je mannetje gezond & wel weer thuis is dan…). Sterkte ermee ! Bedankt voor je lieve reactie ! Ik kom nog wel eens lezen hoe het met de voet verder gaat…

  2. Ik volg je log nu al een tijdje en ben blij dat je man nu weer thuis is. Hopelijk krijg je iets wat helpt tegen de pijn, zo niet heb ik wel de naam van een medicijn dat gegarandeerd helpt.

  3. Hoi!Heb een druk weekend voor de boeg (ben even weg) maar wilde toch even hier kijken of er nieuws is… Fijn weekend toegewenst, zie jullie zondagavond wel weer!
    Groetjes, Nicky

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.