Nieuw ziekenhuis, en eindelijk morfine!!

OKe, ik dacht gisteravond dat ik moe was.
Ik ben nu nog moeierderder….
Het is nu 5.15 uur, en ik ben net terug uit Alkmaar. Vannacht om 12.15 belde Guido op, dat de roodheid nu tot halverwege zijn onderbeen zat. We hebben besloten om uit Hoorn weg te gaan en naar een ander ziekenhuis te vertrekken. Dat zou dan Alkmaar of Den Helder zijn.
Op naar Alkmaar dus. En daar is hij meteen opgenomen. Zijn dosis Augmentin is verhoogd, en hij kreeg op de EHBO al een spuit morfine.
Ik heb hem dus super-happy achtergelaten, en was zelf om 4.45 uur thuis.
Ik wacht nu de jongens af, want die zijn bezig wakker te worden, en dan zie ik wel hoe het vandaag overdag gaat.
Hopelijk kan iemand de jongens een paar uurtjes overnemen, want ik zou heel graag nog even slapen.
Ik log vanmiddag of vanavond wel uitgebreider wat er allemaal gebeurd is vannacht. Want dat er iets goed FOUT zit in Hoorn, dat is nu wel duidelijk

6 thoughts on “Nieuw ziekenhuis, en eindelijk morfine!!

 1. Jeetje, het zit jullie ook niet mee zeg! Ik hoop dat je nog aan een beetje slaap toekomt (of toegekomen bent) en dat Guido nu een betere behandeling krijgt die aanslaat. Of kan ik beter zeggen dat hij xfcberhaupt een behandeling krijgt? Ook al is het een lange nacht geworden, waarschijnlijk wordt het er uiteindelijk allemaal beter van. Probeer positief te blijven (ja, ja, makkelijk gezegd, ik weet het…) en, nogmaals, hou je taai meid! Ik denk aan je!

 2. Jeetje! Groot gelijk dat je naar een ander ziekenhuis gegaan bent! Het begon inderdaad allemaal een beetje eng te klinken. Hopelijk gaat ’t nu de goede kant op. Fijn dat Guido eindelijk morfine krijgt! Veel beterschap met hem! Ik hoop dat jij een beetje slaap in kunt halen! Verder niks doen, behalve voor de kinderen zorgen en bij Guido op bezoek gaan. De rest komt wel weer een keer!

 3. Kannonnuh… en het begon zo “onschuldig” moet je eens kijken hoe vreemd het kan lopen. Ik hoop dat ze in dit ziekenhuis hem wel kunnen helpen. En voor jou hoop ik dat je af en toe een paar uurtjes kan slapen want je hebt al je energie nodig in zo’n geval.
  Veel succes.

 4. nousha says:

  het wil niet meezitten he meis (was naar den helder gekommen had je hier kunnen logeren 😉 scheelt je oppas en geld )
  Hopelijk wil het nu wel opschieten en word je mannetje nu snel beter..

 5. Lief van je dat ik welkom ben, maar ik heb ook 5 kinderen he!! En 3 daarvan moeten maandag toch echt weer naar school. Ik probeer tussen het heen en weer rijden zoveel mogelijk thuis te zijn, want ze hebben al zo’n trauma opgelopen toen ik in het ziekenhuis lag…

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.