Lang leve internet

Eindelijk was het dan zover…na verschillende pogingen elkaar even te spreken is het gelukt! Deze keer hoefden er geen babies getroost te worden, geen flesjes worden klaargemaakt, geen eten op tafel te worden gezet en geen schone luiers om wiebelende kontjes te worden gepriekt. Via de chat en de cam hebben Nousha en ik eindelijk de tijd gekregen even de jongens te vergelijken, en even lekker bij te kletsen. Het werd een heel gezellige avond, met heel veel herkenning. Ook hebben we onze katten maar even uitgehuwelijkt..Lova ( nog geen dag oud) zal gedekt worden door onze kater. Ben benieuwd hoe die kittens eruit komen te zien . Nous is zo kunstig geweest om de jongens even naast elkaar te leggen en oordeel zelf… lijken ze niet op elkaar???

Het valt me nu trouwens WEL op dat mijn kinderen toch echt een kleurtje hebben. Krijg je he…met zo’n halfbloed vader Mooi he??? *trots trots trots*

3 thoughts on “Lang leve internet

  1. Sorry hoor het wordt steeds onduidelijker voor me. Jij en Nousha zijn jullie nou familie van elkaar? Verklaard dat dan dat de twee middelste foto’s bijna twee gelijke baby’s oplevert?

  2. Dank je wel Jay…nee, we zijn geen familie van elkaar…( tenminste, voor zover ik weet niet) We hebben elkaar zelfs nog nooit gesproken. Alleen via MSN dus. En idd, die middelste foto’s: dat vinden wij dus ook zo frappant 😀 . Misschien hebben de mannen gewoon typische “prematuren-koppies????”

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.