FF bijkletsen..

Zo hee…dat was me het weekendje wel!! Weekenden beginnen vroeg bij mij, dus eerst maar even vertellen dat de jongens donderdag bij de kinderarts zijn geweest. Niks bijzonders, gewoon controle en meten en wegen en zo. Boy weegt nu 3890 gram, en Sydney 3495!! Dat is in een maand tijd voor Boy 1300 gram erbij en voor Syd 1200 gram..en allebei precies 5 cm gegroeid, maar dat had ik al met de kleding gemerkt
Maar toen iets vreemds… ik geef al een tijdje afgekolfde melk aangevuld met nenatal ( een soort pokon voor prematuurtjes zeg maar), maar dat is opeens niet meer goed. Ik moest nu fortifier erdoor doen, en dat kregen ze in het ziekenhuis ook. Waarom is me niet echt duidelijk, maar oke. Daar zijn we vrijdag dus ook mee begonnen ( nadat we dat eerst moesten bestellen bij de apotheek, en of we maar even bijna €60,= wilden betalen..*slik* goedkoop he?? borstvoeding…)
All hell broke loose!!! Ik was dus vrijdagochtend al om half 5 wakker voor de eerste voeding van die dag, en de mannen begonnen met huilen, snikken, krampjes, spugen, dikke scheten en spuitluiers!! Pfff…. ik lag pas zaterdagavond om een uur of 8 gecrasht op de bank!! Bijna 40 uur later dus, als ik alweer een beetje kan rekenen. Manlief zou met dochter op de vrijmarkt staan, dus ik bleef wakker de nacht van vrijdag op zaterdag, en dat heb ik dus geweten ook. Want ja…de andere kids wilden ook naar het dorp voor de verschillende festiviteiten. Heel leuk allemaal, maar ook enorm vermoeiend dus. Zondag wel heerlijk geslapen trouwens, maar dat kon ook bijna niet anders. Helaas waren de kleintjes ook alleen die nacht rustig, waarschijnlijk waren ze gewoon uitgeput!! Maar zondagmiddag begon de ellende allemaal weer opnieuw. We hebben ze nu dus om uit te proberen van de fortifier afgehaald, en gewoon weer moedermelk met nenatal gegeven, en het gaat vandaag tot nu toe enorm goed!! Morgen maar even de kinderarts bellen….
Ps..ik heb nog geen tijd gehad om verder uit te vissen hoe ik foto’s moet plaatsen, maar zodra ik even de tijd heb ga ik mijn best doen!!

2 thoughts on “FF bijkletsen..

  1. http://www.tinypic.com.. daar kan jeje foto uploaden..

    Als je dat gedaan heb krijg je 4 codes degene die met [IMG] begint en [/IMG] eindigt meot je kopieren en zo in je tekst zetten met dat img voor en na dan krijg je op je log de fotos te zien.. suc6 hoor wel of het lukte!!

    knuff nousha

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.